Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 feb 2015 - Anul XX, nr. 44 (5856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gospodărie din Mitocu Dragomirnei, distrusă de un puternic incendiu

Marţi, 24 Februarie 2015 (12:27:24)
Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Victor G., din comuna Mitocu Dragomirnei. Incendiul a fost anunţat la 112 în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.45. Din cauza orei târzii, incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere, iar la sosirea echipajelor, ardeau violent casa de locuit şi anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare a focului la două proprietăţi învecinate.Au ars acoperişul şi planşeul casei pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, anexele gospodăreşti pe o suprafaţă totală de 50 de metri pătraţi, mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică, bunuri de uz casnic, circa patru metri cubi lemn de foc şi 14 metri cubi lemn pentru construcţii. Flăcările au degradat şi izolaţia termică la două case învecinate, pe suprafeţe de aproximativ 20 de metri pătraţi şi, respectiv, 45 de metri pătraţi. La ultima locaţie au mai fost afectate şi trei geamuri termopan.„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic produs de coşul de evacuare a fumului, neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile”, se precizează în comunicatul pompierilor.Forţele de intervenţie au lichidat incendiul la ora 6:15 şi au salvat cele două gospodării învecinate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie din Mitocu Dragomirnei, distrusă de un puternic incendiu.
 Vizualizări articol: 2242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gospodărie din Mitocu Dragomirnei, distrusă de un puternic incendiu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de cartofi Toate activitățile desfășurate în Lunea Curată au ca scop curățirea. Se spală foarte bine toate vasele ți ustensilele cu care s-au preparat până atunci „mâncăruri de dulce”. Nu scapă din această curățenie generală nici... Citeşte