Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 feb 2015 - Anul XX, nr. 38 (5850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi elevi suceveni, calificaţi la concursul naţional ”Istorie și societate în dimensiune virtuală”

Marţi, 17 Februarie 2015 (11:06:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Inspectoratul Școlar Județean (IŞJ) Suceava a organizat sâmbătă, 14 februarie, la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni, faza județeană a Concursului Național ”Istorie și societate în dimensiune virtuală”. Participanții – elevi de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava și Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni - au prezentat în concurs produsul muncii lor, o pagină web sau un soft educațional pe teme de istorie, respectiv ştiinţe socio-umane. Anul acesta, la etapa națională ce se va desfășura în perioada 25-28 mai, la Bistrița, iar județul nostru va fi reprezentat de câștigătorii celor două secțiuni: elevul Sebastian Horătău, de la Colegiul Național” Mihai Eminescu” Suceava, la secțiunea istorie, îndrumat de profesorii Sorin-Ovidiu Ciocan și Claudița Brădățan, și elevul David Vultur, de la Colegiul Național ”Nicu Gane”, la secțiunea științe socio-umane, îndrumat de profesorii Ioan Caulea și Florin Ilincăi.Lansat în anul 2004 la Iaşi, acest concurs interdisciplinar se adresează elevilor de liceu cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite în domeniul istoriei, ştiinţelor socio-umane şi informaticii. Concursul interdisciplinar „Istorie şi societate în dimensiune virtuală“ este inclus în calendarul Ministerului Educaţiei și Cercetării Științifice şi se desfăşoară pe două secţiuni: istorie şi știinţe socio-umane.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi elevi suceveni, calificaţi la concursul naţional ”Istorie și societate în dimensiune virtuală”.
 Vizualizări articol: 1518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi elevi suceveni, calificaţi la concursul naţional ”Istorie și societate în dimensiune virtuală”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Curcan fript Prieten cu Anton Pann și cu mulți cărturari români de la jumătatea veacului al XIX-lea, J.C. Hințescu era de fapt sas - pe numele său real: Hintz -, librar în Șcheii Brașovului. Era însă împătimit după tot ceea ce venea din... Citeşte