Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2014 - Anul XIX, nr. 289 (5798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Târg handmade, spectacole, ateliere de creaţie şi multe premii, la Iulius Mall Suceava

Joi, 11 Decembrie 2014 (15:38:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară, în perioada 12-14 decembrie, o ediţie specială a Târgului Handmade. O varietate de obiecte lucrate manual îi aşteaptă pe toţi cei aflaţi în căutarea darurilor perfecte: bijuterii, articole împletite, aranjamente şi decoraţiuni realizate prin diferite tehnici. Artişti cu îndemânare vor prezenta articole realizate cu multă pasiune şi măiestrie, piesele unicat putând completa colecţiile tuturor iubitorilor de frumos, dar şi oferite cadou de Crăciun. Prichindeii care au fost cuminţi întregul an au prilejul de a-l întâlni pe Moş Crăciun la Iulius Mall Suceava şi de a-l impresiona cu cele mai frumoase poezii şi cântece. Simpaticul bătrânel îi aşteaptă zâmbitor, pregătit să le asculte dorinţele. Vineri, 12 decembrie, „Moşul” va fi prezent la Iulius Mall Suceava, între orele 16.00 şi 18.00, iar sâmbătă şi duminică, 13 şi 14 decembrie, între orele 17.00 şi 20.00. Sâmbătă, de la ora 12.00, în zona KidsLand, este timpul ca cei mici să îşi valorifice imaginaţia. Copiii care vor să pună în brad decoraţiuni făcute chiar de ei pot participa la un atelier de creaţie, unde vor învăţa să realizeze globuri aparte. Sâmbătă şi duminică, de la ora 16.00, cei mai talentaţi elevi de la Palatul Copiilor din Suceava vor urca pe scenă, oferind publicului un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă. Duminica este zi cu teatru de păpuşi. De la ora 16.00, în zona KidsLand, marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppets” vor susţine un concert de colinde, spre încântarea prichindeilor din public. Parteneri de scenă cu păpuşile vor fi şi copiii Ansamblului „Firicelul” din Dorohoi, care au pregătit un moment surpriză. De la ora 18.00, sucevenii primesc o invitaţie specială. „Simţim, iubim, dăruim” este un spectacol caritabil, susţinut de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, ce are ca scop sprijinirea copiilor din Centrul Social de Zi „Sfânta Vineri”, al Asociaţiei „Lumină Lină”. Până pe 24 decembrie, Iulius Mall Suceava te invită să „Retrăieşti un Crăciun de Poveste”. La tombola specială participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info. În Ajunul Crăciunului, „Moşul” va face fericit un cumpărător norocos, în urma tragerii la sorţi, care va câştiga 3.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale. Suma va putea fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall. În fiecare zi, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin extragere, câştigătorul unui set Dormeo Warm Hug. În pauzele de la shopping, sucevenii se pot relaxa la patinoarul Dream Ice.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg handmade, spectacole, ateliere de creaţie şi multe premii, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1076 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg handmade, spectacole, ateliere de creaţie şi multe premii, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei