Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 dec 2014 - Anul XIX, nr. 289 (5798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune de prevenire a cerşetoriei în mijloacele de transport în comun

Joi, 11 Decembrie 2014 (15:41:11)
Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, împreună cu poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au desfăşurat joi, între orele 09:00-13:00, pe raza municipiului Suceava, o acţiune de amploare în cadrul căreia s-a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, prevenirea şi combaterea a furturilor din buzunare pe mijloacele de transport în comun, a actelor de comerţ neautorizat în pieţele agroalimentare, cerşetorie, vagabondaj, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale. La acţiune au participat şi efective din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava şi al Secţiei de Poliţie Burdujeni.În cadrul acţiunii au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.400 lei. Au fost identificate 8 persoane care apelau la mila cetăţenilor, acestea fiind introduse în bazele de date ale poliţiei. Acţiunea a avut ca principal scop prevenirea actelor antisociale, dar şi responsabilizarea cetăţenilor cu privire la neîncurajarea cerşetoriei în zona centrelor comerciale. Totodată, a fost organizată o activitate comună cu reprezentanţii TPL Suceava, fiind afişate materiale preventive pe linia furturilor din buzunare şi tâlhăriilor în mijloacele de transport în comun. De asemenea, în cadrul acţiunii agenţii de proximitate, lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale şi poliţiştii de prevenire au distribuit 900 pliante pentru prevenirea tâlhăriilor, furturilor din locuinţă şi furturilor din buzunare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiune de prevenire a cerşetoriei în mijloacele de transport în comun.
 Vizualizări articol: 1246 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Acţiune de prevenire a cerşetoriei în mijloacele de transport în comun5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei