Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2014 - Anul XIX, nr. 252 (5761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Balan: „Ion Lungu e un oportunist notoriu şi s-a cocoţat pe bannere alături de Nechifor şi Ponta ca să îşi facă imagine”

Miercuri, 29 Octombrie 2014 (13:13:56)
Preşedintele organizaţiei municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Balan, a declarat, miercuri, că nu este surprins că Ion Lungu se declarată colaborator al PSD şi că acum îl susţine pe Victor Ponta la Preşedinţia României mai ales că este cunoscut ca un „oportunist notoriu”. Balan a declarat că Ion Lungu lucrează de mult timp într-un proiect cu PSD. „A negat lucrul acesta tot timpul. Ba mai mult a spus că nu mai face politică, ci administraţie. Azi avem dovada minciunii totale a lui. Toţi sucevenii au aflat acum şi au confirmarea că Lungu este un oportunist notoriu”, a spus Ioan Balan. El a mai arătat că prin alipirea imaginii sale de PSD, Ion Lungu vrea de fapt să preia din imaginea liderilor PSD. „Deşi pare că Ion Lungu, cocoţat pe bannere alături de Nechifor, i-ar aduce susţinere lui Ponta, lucrul nu e adevărat. De fapt, aşa cum îl ştim oportunist pe Lungu, el vrea să beneficieze de imaginea lui Nechifor şi Ponta”, a spus Balan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: „Ion Lungu e un oportunist notoriu şi s-a cocoţat pe bannere alături de Nechifor şi Ponta ca să îşi facă imagine”.
 Vizualizări articol: 1810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Ioan Balan: „Ion Lungu e un oportunist notoriu şi s-a cocoţat pe bannere alături de Nechifor şi Ponta ca să îşi facă imagine”4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lungu se declarată colaborator al PSD ?! trimis de
(29 oct 2014, 15:41:59
,,Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor sa dea un exemplu romanilor folosind masini "facute in Romania". "E foarte bun si BMW-ul, dar eu vreau sa mergem cu Dacia si cu Ford-ul facute in Romania, ca sa dam un exemplu tuturor romanilor ca putem sa ne sprijinim industria proprie si productia proprie", a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Trebuie mentionat ca Victor Ponta si sotia sa, Daciana, detin, conform declaratiilor de avere, trei autoturisme, toate de fabricatie straina. Victor Ponta a trecut in declaratia de avere un Citroen fabricat in 2012 si un Fiat din 2010. Daciana Sarbu a trecut un Land Rover din 2011”.
2.   Comentariu trimis de
(29 oct 2014, 17:46:02
Luie Mungu!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei