Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2014 - Anul XIX, nr. 252 (5761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Trist

O goană pe şosea s-a sfârşit tragic pentru un tânăr de 21 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul rutier petrecut în noaptea de 18 spre 19 octombrie la Câmpulung Moldovenesc, când doi tineri din Vama au ajuns în comă la spital după ce maşina cu care se deplasau a lovit mai multe garduri, s-a zdrobit de un copac, iar apoi s-a răsturnat, s-a soldat cu decesul unuia dintre tineri, acesta murind la Reanimarea Spitalului Judeţean Suceava. Alexandru Cojocari, în vârstă de 21 de ani, din comuna Vama, care era cel mai probabil pasager în maşina condusă Ovidiu Belei, în vârstă de 25 de ani, tot din Vama, a decedat luni seară, din cauza gravului traumatism cranio-cerebral suferit. De altfel, imediat după intervenţia chirurgicală la care a fost supus tânărul, medicii s-au arătat rezervaţi în privinţa evoluţiei stării sale. Cât despre Ovidiu Belei, acesta a ieşit din comă la puţin timp după accident şi se află în recuperare.

Din ancheta derulată de poliţiştii rutieri rezultă că şoferul circula cu viteză excesivă şi a pierdut brusc controlul asupra volanului. Accidentul s-a petrecut pe Calea Bucovinei, artera principală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, în zona de ieşire spre Vama.

Viteza excesivă cu care rula maşina a reieşit din violenţa accidentului: “Autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de gardurile unor imobile, de unde a fost proiectat într-un copac, iar apoi s-a răsturnat într-o grădină”, a rezultat din ancheta poliţiei.

La spital, medicii au constatat că Ovidiu Belei prezenta simptome evidente de consum de alcool, chiar de comă etilică. El nu a putut fi verificat cu etilotestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge. Rezultatul alcoolemiei nu a fost comunicat poliţiei, din cauza datoriilor pe care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava le-a acumulat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava.

Din informaţiile pe care le avem, Ovidiu Belei susţine că nu el s-a aflat la volan, ci tânărul care a decedat. Cel puţin deocamdată ancheta preliminară a poliţiei merge însă pe varianta că Belei se afla totuşi la volan, anchetatorii căutând date şi indicii care să-i ajute să lămurească fără dubiu cine conducea autoturismul în momentul producerii accidentului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O goană pe şosea s-a sfârşit tragic pentru un tânăr de 21 de ani.
 Vizualizări articol: 4740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
O goană pe şosea s-a sfârşit tragic pentru un tânăr de 21 de ani3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei