Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 oct 2014 - Anul XIX, nr. 246 (5755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Senatoarea Steliana Miron îl critică pe Gheorghe Flutur

Miercuri, 22 Octombrie 2014 (11:55:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Senatoarea liberală Steliana Vasilica Miron îl critică pe colegul de alianţă, preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur. Steliana Miron s-a arătat deranjată de faptul că la întâlnirea de miercuri pe care reprezentanţii PNL şi PDL o vor avea la Câmpulung Moldovenesc cu Klaus Iohannis i s-a interzis să ia cuvântul. „Nu am fost lăsată să îi adresez acest cuvânt de bun venit şi de susţinere viitorului Preşedinte al României pentru că domnul senator Flutur Gheorghe, reintrat conjunctural în marele Partid Naţional Liberal, nu a scăpat de metehnele sale şi se comportă ca liderul de la care, vrem - nu vrem, trebuie . Chiar dacă domnul senator Flutur se consideră încă Ayatollahul politicii sucevene, noi, PNL, suntem un partid viu, cu personalităţi, cu destine, cu speranţe, care nu cred în valorile impuse de alţii cu pumnul în masă. Mă opresc aici, pentru că astăzi suntem încă o echipă, chiar dacă noi, cei din PNL uneori scrâşnim din dinţi. Obiectivul nostru comun este Klaus Iohannis Preşedinte”, a arătat Steliana Miron.Aceasta a precizat că nu crede în valorile impuse de alţii cu pumnul în masă, acesta fiind şi motivul pentru care a decis să transmită public ce s-a întâmplat între „aliaţii” de la Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatoarea Steliana Miron îl critică pe Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 3512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 5 voturi
Senatoarea Steliana Miron îl critică pe Gheorghe Flutur2.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PARASUTA trimis de
(22 oct 2014, 13:48:36
Partidul este viu ,tu esti o mortaciune in acest partid.Nu mergi inapoi la PPDD sa stingi lumina? Ce ai vrut sa spui, ca ti-ai schimbat naravul? NU TU NU TE SCHIMBI NICIODATA CA NU TE DUCE MINTEA.
2.   Vasilica...zglimbulica...~! trimis de
(22 oct 2014, 15:16:24
Doamne...daca tacea-i.....era minunat.....! daca si tu votezi cu Iohannis, eu o sa-mi depun candidatura in locul lui Pimen...cand o veni vremea . De ce..? Ptr ca .ma pricep si eu la popi...cum te pricepi tu la politica....!! Rusinicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. PPDD-curist-o...!
3.   Nnnnnnn trimis de
(22 oct 2014, 20:02:59
Domnita draga dar tu cum ai ajuns in PNL??? Flutur a fost in PNL a fost ministru, politica l-a adus la PDL in fine asa cum este in Romania...ce sa vb dumneata cu viitorul presedinte???
4.   ACeLe trimis de
(23 oct 2014, 05:10:30
Asta e doar inceputul draga doamna. Daca PNL s-a predat cu arme si bagaje pedelistilor si lui basescu era clar ca acestia o sa va puna pumnul in gura, iar la Suceava chiar o sa fiti la mana lui flutur. E bine ca incepeti sa va treziti dar sa nu fie prea tarziu. O sa plangeti mult dupa aceasta fuziune impotriva naturii cu cei care au tradat pnl.
5.   Merite deosebite trimis de
(23 oct 2014, 11:02:42
Singurul merit al doamnei parlamentar este ca a mai dus la Capitala o pereche de tate. In rest... zero barat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei