Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 oct 2014 - Anul XIX, nr. 246 (5755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cum l-am pierdut pe Bănel Nicoliţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luni, spre seară, a irumpt în neştire o ştire: Bănel Nicoliţă ar fi urmat să joace în campionatul de minifotbal „Iubeşte Sportul”, la echipa revistei Pronostic Sportiv. Partea nasoală pentru Bănel ar fi fost statutul de jucător amator, ideea fiind „vai, cât a putut să decadă!”. Pe gsp.ro chiar se sublinia, încă din titlu, că lui Bănel i se întâmplă asta la doar 29 de ani! În fine, am mai văzut ştirea la ProTV, ba chiar la Sport.ro era unul dintre titlurile zilei, urmând a fi dezbătută de Lipovan şi Mironică. Ăştia nu ştiu ce-au avut de zis, că n-am văzut emisiunea. Ideea e că până la urmă Bănel n-a mai venit la meciul programat chiar în acea seară şi nici la altul nu va mai veni. Cu toate acestea, ştirea n-a fost o intoxicare, veţi vedea imediat de ce. Cu Pronostic Sportiv am participat încă de la prima ediţie a campionatului de minifotbal „Iubeşte Sportul”, echipa fiind actualmente cea mai veche din competiţie. La începutul actualei ediţii eram hotărât să nu mai înscriu echipa, dezamăgit de greutatea cu care mai încropeam un lot, dar şi din cauza vârstei care mă ţinea tot mai mult pe bancă decât pe teren. A apărut însă Petre Marin, care a preluat echipa cu mult entuziasm şi... mulţi colegi. Aşa m-am trezit coechipier, peste noapte, cu Cornel Cernea, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Cătălin Liţă, Gigel Coman, Ciprian Mozacu, Marius Nae, Marian Aliuţă, Nicolae Dică şi Adrian Neaga... Ştiu, nici mie nu-mi venea să cred! Desigur, unii dintre băieţii ăştia, cu selecţii la naţionala mare, nu pot veni meci de meci, mai ales Dică, antrenor secund în exerciţiu la Steaua. Neaga, care antrenează la Titu şi vine din Piteşti, a fost prezent doar la două meciuri din şapte, suficient cât să dea 5 goluri şi să fie imediat în spatele grupului care conduce în clasamentul golgeterilor cu 6 reuşite! Oricum, victoriile nu s-au înghesuit asupra noastră, echipa având cea mai ridicată medie de vârstă din competiţie (cel mai tânăr e Marius Nae, ex-Sportul, 33 de ani!), dar şi pentru că nivelul campionatului este foarte ridicat. Dar măcar jucăm frumos, spectacolul e garantat la meciurile noastre... Ei bine, ca să revin la Bănel, Petre Marin l-a invitat şi pe el să ni se alăture până îşi găseşte un angajament. Cum asta chiar era o lovitură de imagine, organizatorul campionatului a dat un comunicat de presă şi a ieşit ce vă spuneam la început. Probabil dezamăgit de turnura evenimentului, dar şi pentru că a doua zi, devreme, pleca la negocieri în Azerbaidjan, Bănel s-a răzgândit. L-am înţeles perfect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum l-am pierdut pe Bănel Nicoliţă.
 Vizualizări articol: 1634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cum l-am pierdut pe Bănel Nicoliţă5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei