Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 oct 2014 - Anul XIX, nr. 234 (5743)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a agresat fosta concubină, în vârstă de 17 ani

Miercuri, 8 Octombrie 2014 (11:50:37)
Luni, la ora 09.54, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de o localnică de 41 ani despre faptul că mai multe persoane i-au pătruns fără drept în locuință, unde se afla doar fiica ei, împreună cu doi copii. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 09.50, un tânăr de 23 de ani și doi minori, unul de 16 ani și celălalt de 14 ani, toţi din localitate, au pătruns fără drept în locuința părții vătămate, unde tânărul a amenințat-o cu acte de violență pe fiica în vârstă de 17 ani a reclamantei, cu care a avut o relație de concubinaj și care se afla în locuință împreună cu cei doi copii minori, după care cei trei au plecat. Ulterior, în cursul aceleiași zile, la ora 19.00, minora a sesizat din nou poliția, despre faptul că tânărul a acostat-o în timp ce se deplasa pe strada Mihai Bodnar şi a amenințat-o cu acte de violență pentru a-şi retrage plângerea inițială, iar la refuzul acesteia, a lovit-o cu pumnii și picioarele. Victima a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale.Marţi dimineaţa, cei trei autori au fost identificați și audiați de poliţişti, tânărul de 23 de ani fiind cercetat sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de lovire, violare de domiciliu, distrugere și amenințare, iar prin ordonanță s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. „Ceilalți doi suspecți minori sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de violare de domiciliu”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a agresat fosta concubină, în vârstă de 17 ani.
 Vizualizări articol: 2056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a agresat fosta concubină, în vârstă de 17 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei