Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2014 - Anul XIX, nr. 177 (5686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un şofer beat şi cu permisul reţinut a fugit în pădure după ce a provocat un accident

Duminică, 3 August 2014 (11:52:29)

Un şofer beat şi cu permisul reţinut din ianuarie a provocat un accident şi, împreună cu pasagerul din maşina lui, a fugit în pădure, unde a fost găsit de poliţişti.

Sâmbătă, la ora 22.46, pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti, un localnic de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, după o succesiune de curbe, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Cluj.

După accident, conducătorul auto vinovat şi pasagerul din același autoturism, un bărbat de 30 ani, din comuna Ilişeşti, au coborât şi au părăsit locul faptei, fugind în pădure.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, conducătorul auto a fost depistat în pădure, în apropierea locului accidentului, și fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pasagerul din autoturism a fost găsit la domiciliu şi din cauză că prezenta leziuni, a fost  transportat la spital, unde s-a constatat că prezenta leziuni minore şi i-au fost recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară şi a conducătorului autoturismului care conducea regulamentar și a soţiei acestuia, o femeie de 36 ani, din judeţul Cluj, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto din județul Cluj a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 39 ani din comuna Ilișești, are permisul de conducere reţinut din 24.01.2014, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

„În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer beat şi cu permisul reţinut a fugit în pădure după ce a provocat un accident.
 Vizualizări articol: 1935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un şofer beat şi cu permisul reţinut a fugit în pădure după ce a provocat un accident5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei