Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2014 - Anul XIX, nr. 162 (5671)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lansare de carte, sâmbătă, la Universitatea din Suceava

Miercuri, 16 Iulie 2014 (13:49:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, 19 iulie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), în Book Cafe, va avea loc lansarea volumului “Seminarii de etică şi sociologie”, eveniment organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică şi Asociaţia Ştiinţifică de Drept şi Administraţie Publică. Manifestarea va avea loc începând cu ora 11,00.

Cu o prefaţă semnată de conf. univ. dr. Camelia Ignătescu, volumul este coordonat de conf. univ. dr. Antonio Sandu şi reuneşte articole scrise de studenţi ai programelor de studii Administraţie Publică şi Drept din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică a Universităţii din Suceava.

Potrivit celor implicaţi, „temele abordate se situează printre cele mai delicate probleme ridicate de etica administraţiei publice, dar şi de controversatul subiect al atitudinii studenţilor faţă de viaţa sexuală”.

Aceştia au mai menţionat că publicarea volumului răspunde unei necesităţi didactice de a constitui un altfel de caiet de seminar, caiet care prezintă următoarelor generaţii de studenţi rezultatele activităţii colegilor din anii mai mari. Volumul este structurat în jurul articolelor publicate de studenţi, fiecare dintre acestea fiind urmat de comentariile conf. univ. dr. Antonio Sandu, în calitate de coordonator şi de supervizor al activităţii de seminar.

Autorii articolelor cuprinse în volumul menţionat sunt: Antonio Sandu, Ioana Ursaciuc (Jitariuc), Valentina Trufan, Dan Hreniuc, Paula-Georgiana Pascu, Ileana-Gabriela Pintiliuc, Cristiana-Maria Todoran, Mădălina-Elena Toma, Maria Turtă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansare de carte, sâmbătă, la Universitatea din Suceava.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansare de carte, sâmbătă, la Universitatea din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei