Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2014 - Anul XIX, nr. 112 (5621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Balan: „Vizita prim-ministrului Victor Ponta se rezumă la nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat”

Luni, 19 Mai 2014 (15:42:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, consideră că prin vizita pe care a făcut-o la sfârşitul săptămânii trecute în Suceava, premierul României şi liderul PSD, Victor Ponta, nu a făcut nimic pentru suceveni. Mai mult, Ioan Balan a spus că locuitorii judeţului Suceava vor rămâne după această vizită doar cu promisiuni pe care Victor Ponta nu le va duce la îndeplinire, aşa cum s-a întâmplat şi până acum. „Ca o concluzie, vizita prim-ministrului Victor Ponta se rezumă la nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat”, a precizat Ioan Balan. El a subliniat că lucrările de modernizare a drumului Suceava - Botoşani pot fi întrerupte, din păcate, din cauză că până şi constructorul a afirmat că nu a fost plătit pentru lucrările efectuate. Liderul PDL Suceava a afirmat că aceeaşi situaţie se întâmplă şi la Aeroportul Suceava, unde Consiliul Judeţean a fost obligat să facă un împrumut pentru a plăti lucrările de modernizare.„În perioada guvernării judeţene PDL vizitele prim-ministrului sau ale miniștrilor erau făcute pentru semnarea unui contract de finanţare a unui proiect sau pentru inaugurarea unor investiţii. În comparaţie, s-a văzut foarte clar că vizita premierului Victor Ponta în judeţul Suceava a avut un caracter strict electoral, pentru ca liderul PSD să facă noi promisiuni sucevenilor. Putem admite deci că vizita a fost strict electorală şi se înscrie în lungul şir de promisiuni electorale făcute de Victor Ponta şi care nu-şi găsesc niciodată finalitatea”, a declarat Ioan Balan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan: „Vizita prim-ministrului Victor Ponta se rezumă la nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat”.
 Vizualizări articol: 1862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Balan: „Vizita prim-ministrului Victor Ponta se rezumă la nimic rezolvat, doar venit, văzut, pupat”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bine ca isi fac acolo in SUD! trimis de
(19 mai 2014, 20:36:06
Realitatea este că, Victor Ponta minte pe toată lumea, ceea ce face acum, demonstreaza înca o dată că acest om nu iși ține promisiunile. Asta vorbeste mult si nu face nimic ca primarul nostru care spune si nu face!
Ne duce cu vorba! Vreti sa-l alegeti presedinte?!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei