Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2014 - Anul XIX, nr. 112 (5621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Băișanu: „Ori am ajuns eu prea mare, ori domnul Ponta e prea mic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băișanu, consideră că ori el a ajuns prea mare, ori preşedintele PSD şi premierul Victor Ponta este prea mic. Alexandru Băişanu a făcut această declaraţie după ce Victor Ponta şi-a adus aminte vinerea trecută, la Suceava, de fostul partener din USL, Alexandru Băişanu, despre care a spus că „era un domn care mă călca pe călcâie, ca să se pozeze cu mine, domnul Băişanu, şi acum ne spune acest domn să lăsăm Biserica în pace”.

În replică, Băişanu a subliniat faptul că se gândeşte la ce spune populaţia Sucevei când „vine un domn de la Bucureşti, doar să-i dea două palme unui deputat din alt partid”.

 

„Eu glugă de coceni nu am fost nici în faţa lui Băsescu”

„Eu glugă de coceni nu am fost nici în faţa lui Băsescu, şi nici nu o să fiu în faţa tânărului şi necoptului Ponta. Şi o să-i spun că ori am ajuns eu prea mare, ori e el prea mic. Şi chiar dacă nu eram acolo, mi-a pomenit numele şi a spus că mă suiam cumva pe el doar să fac un selfie cu el”, a afirmat Băişanu. El a mai adăugat că acasă are fotografii cu familia, iar pe pereți are icoane cu sfinţi, la care se roagă să îi dea Dumnezeu minte, putere şi pricepere de a face politică.

„Şi dacă voi ajunge cândva la fel de mic – mare ca domnul Ponta să nu merg cu nasul pe sus şi să-mi imaginez că e suficient să nu-ţi uzi şosetele stând în bărcuţă la inundaţii, şi să înţeleg că tocmai eu trebuie să-mi ud şosetele, pantofii, izmenele, sufletul pentru a-i salva pe cei care stăteau în apă până la gât”, a mai spus Alexandru Băişanu.

 

„Îi aduc aminte domnului Ponta că a ajuns acolo unde a ajuns şi datorită lui Alexandru Băişanu”

El a ţinut să-i transmită lui Victor Ponta că atunci când venea în judeţul Suceava nu venea ca un învingător, „ci venea la Sandu”. Băişanu a spus că „el, Victor” venea la Suceava să ceară votul organizaţiei liberale pentru ca mai târziu să ajungă premierul României.

„Şi îi aduc aminte domnului Ponta că a ajuns acolo unde a ajuns nu doar datorită socrului lui, Ilie Sârbu, ci şi datorită lui Alexandru Băişanu, care l-a întâmpinat cu pâine şi sare de fiecare dată când a intrat în judeţul Suceava, nu slugarnic, ci în baza unei colaborări şi în baza unei dorinţe de a scăpa de Traian Băsescu”, a afirmat Alexandru Băişanu, care a adăugat că „astăzi, PNL, prin prezenţa lui Victor Ponta în funcţia de premier, scoate în evidenţă faptul că Alexandru Băişanu nu a trecut pe acolo pe unde trecea Ponta pentru a face poze cu el. Ci a trecut pe acolo pentru a nu-l lăsa singur să se plimbe prin judeţul Suceava, pentru a-l susţine şi pentru a-l face mare”.

Liderul PNL Suceava i-a cerut lui Victor Ponta să-şi aducă aminte din acele perioade că rolul lui nu era să facă poze cu el, „pentru că nu e nici urs, nici veveriţă şi nici bibelou”.

Alexandru Băişanu a mai declarat că ar fi bine ca premierul României să vină în judeţul Suceava „nu doar pentru a plimba ursul şi pentru a mai păcăli pe cineva”, ci pentru a sprijini în mod concret, cu fonduri, toate proiectele de care Suceava are nevoie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băișanu: „Ori am ajuns eu prea mare, ori domnul Ponta e prea mic”.
 Vizualizări articol: 2883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.22/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 9 voturi
Băișanu: „Ori am ajuns eu prea mare, ori domnul Ponta e prea mic”3.259

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei