Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2014 - Anul XIX, nr. 112 (5621)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinii

Noul şef al DSV Suceava, persoana care poate aduce stabilitatea în instituţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Leon Laurenţiu Postolache, medicul veterinar care a preluat recent conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava, are susţinerea conducerii Colegiului Medicilor Veterinari din Suceava şi este văzut ca unul dintre puţinii oameni care poate aduce stabilitate în această instituţie.

Petrea Dulgheru, preşedintele Colegiului Medicilor Veterinari Suceava, crede că actuala structură de conducere de la DSVSA, Leon Postolache-director, Ioan Corduneanu-adjunct, este probabil cea mai bună la ora actuală.

„Leon Postolache este un om de echilibru, care poate reclădi o echipă, pentru a crea unitatea care lipseşte de ceva vreme la DSVSA Suceava. Cred că poate să-i adune la masă pe toţi, să spargă bisericuțele care s-au format în perioada tumultuoasă cu schimbări de directori. În plus, are marele avantaj că a trecut prin două etape obligatorii activitate de teren la circumscripţia sanitar veterinară şi activitate de inspecţie şi control”, a opinat Petrea Dulgheru.

Pe de altă parte, chiar noul director îşi propune să formeze o echipă competentă pentru a pune bazele unei activităţi solide şi pentru a veni în sprijinul agenţilor economici.

„Îmi doresc o colaborare foarte bună cu medicii veterinari de liberă practică, dar şi cu conducerea Colegiului Medicilor Veterinari, care să se materializeze prin întâlniri periodice pentru discuţii despre profesia şi nevoile de moment. De asemenea, îmi doresc o colaborare foarte bună cu colegii din instituţie şi vreau să anunţ că nu vor fi schimbări la nivel de birouri şi servicii”, a declarat Leon Postolache.

Noul director al DSVSA Suceava a declarat că-şi mai doreşte să aibă o colaborare foarte bună cu mass-media şi asta pentru că instituţia pe care o conduce trebuie să fie una transparentă.

Leon Laurenţiu Postolache are 39 de ani şi a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Iaşi în 1999, iar la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava lucrează din 2006.

Noul şef al DSVSA Suceava este medic pe inspecţie şi control pe zece comune, dar şi în municipiul Rădăuţi, şi deţine funcţia de membru în Colegiul Medicilor Veterinari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noul şef al DSV Suceava, persoana care poate aduce stabilitatea în instituţie.
 Vizualizări articol: 3780 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Noul şef al DSV Suceava, persoana care poate aduce stabilitatea în instituţie5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 mai 2014, 11:17:46
Nu-mi vine sa cred... probabil ca autorii articolului (cu nr. 2- ca si vineri a mai fost unul) am primit ceva consistent ca scriu de bine despre directorii ce se perinda pe la DSV. Si corelat cu aparitia lui Dulgheru ...este ceva senzational.....
Penibil........ si cat se poate de partinitor...........
2.   Dsv trimis de
(19 mai 2014, 18:47:32
Leon Postolache este un om bun si sunt convins ca cei doi directori pot face echipa pentru a realiza un echilibru in interiorul institutiei deja zbuciumata de,, gastile mai mult sau mai putin profesioniste ,,care s-au perindat la conducerea unei institutii atat de importante.Succes noii echipe!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei