Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 mai 2014 - Anul XIX, nr. 110 (5619)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

A fost prins şi arestat principalul suspect în incendierea unui bloc din Broşteni

Vineri, 16 Mai 2014 (13:24:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorul incendierii blocului cu patru etaje din Broșteni, care a ars ca o torţă acum două luni, incendiu soldat cu pagube estimate la 250.000 de lei, a fost prins şi arestat preventiv joi seară.

Principalul suspect este nimeni altul decât Petrică Mândrilă, zis „Polonic”, din localitate, individul trimis în judecată pentru incendierea pensiunii „La Dolce Vita” (în 2008), de la ieşirea din municipiul Suceava spre Şcheia, incendiul fiind pus atunci, susţin anchetatorii, la comanda lui Ioan Popovici, patronul restaurantului din apropiere, „Casa de Piatră”.

Incendiul de la Broşteni s-a petrecut în noaptea de 22/23 martie a.c., atunci când un bloc cu patru etaje a fost cuprins de flăcări, în urma unei acțiuni intenționate.

Incendiatorul a dat foc unei anvelope de camion pe care a lipit-o de o magazie construită în imediata vecinătate a blocului, iar flăcările s-au propagat la izolaţia exterioară din polistiren până la acoperişul blocului, cei aproximativ 50 de locatari fiind evacuați din imobil.

Flăcările au distrus în întregime acoperișul blocului, dar şi balcoanele de la ultimul etaj, fiind compromise şi bunurile din sufrageriile cu ieşire la balcon ale apartamentelor de la etajul IV. Ce nu a distrus focul, a compromis apa, în timpul operațiunilor de stingere care au durat aproximativ patru ore şi la care au participat zeci de pompieri militari şi voluntari.

Cercetările în acest caz au fost preluate de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale, care, în urma cercetărilor, au stabilit că principalul suspect este nimeni altul decât mai vechea lor cunoștință Petrică Mândrilă. „Polonic” era judecat în stare de libertate pentru incendierea pensiunii „La Dolce Vita” şi a vilei administratorului pensiunii, Gheorghe Berbece, dosarul fiind încă pe rolul instanţei de fond.

Mândrilă a fost arestat şi pentru infracţiuni la regimul rutier, după ce, a reşit în urma anchetei, a condus pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat, fără a avea permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost prins şi arestat principalul suspect în incendierea unui bloc din Broşteni.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fost prins şi arestat principalul suspect în incendierea unui bloc din Broşteni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei