Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mar 2014 - Anul XIX, nr. 48 (5557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţul activităţii şcolilor de şoferi din judeţul Suceava, pe anul trecut

Duminică, 2 Martie 2014 (15:08:43)
Sâmbătă, la Prefectura Suceava a avut loc o întâlnire de bilanţ cu reprezentanţii şcolilor de şoferi din judeţ.Întâlnirea a debutat cu prezentarea bilanţului anului precedent privind activitatea şcolilor de conducători auto şi a instructorilor autorizaţi pe linia pregătirii şi examinării persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere. În evidenţele Autorităţii Rutiere Române – agenţia Suceava figurează 65 de şcoli de conducători auto şi 71 de instructori auto autorizaţi.Anul trecut au fost examinate la proba teoretică 23.155 persoane, din care 13.504 au fost declarate admise şi 9.651 respinse, promovabilitatea fiind de 58,32%. În cadrul examenului pentru proba practică au fost înscrise 13.233 persoane, din care au fost declaraţi admişi 11.749 candidaţi, 1484 fiind respinşi, promovabilitatea probei practice fiind de 88,78%. În ce priveşte distribuţia şcolilor în judeţ, 22 sunt arondate municipiului Suceava în raza căruia au fost examinate la proba practică 6.033 persoane, 21 de şcoli sunt arondate municipiului Rădăuţi pe raza căruia s-au examinat 2.684 candidaţi, 12 sunt arondate municipiului Fălticeni, cu 2.066 candidaţi în anul 2013, 6 aparţin de Câmpulung Moldovenesc şi au propus spre examinare anul trecut 1.135 candidaţi, iar cele 4 şcoli arondate municipiului Vatra Dornei au avut 597 candidaţi.După încheierea bilanţului au fost prezentate gradele de promovabilitate la proba teoretică ale fiecărei şcoli în parte, constatându-se faptul că sunt diferenţe foarte mari în ce priveşte rezultatele obţinute, fapt ce duce la concluzia de foarte multe ori se trimit la examinare candidaţi insuficient pregătiţi. “Nu pot să accept faptul că există şcoli care au grad de 15% promovabilitate la proba teoretică, asta poate să însemne o lipsă de preocupare sau carenţe în sistemul de pregătire a candidaţilor. Dorinţa mea este, aceea de a exista în permanenţă o perfecţionare continuă atât în rândul instructorilor, dar mai ales a celora care urmează să fie conducători auto”, a declarat în cadrul şedinţei Florin Sinescu, prefectul judeţului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bilanţul activităţii şcolilor de şoferi din judeţul Suceava, pe anul trecut.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bilanţul activităţii şcolilor de şoferi din judeţul Suceava, pe anul trecut5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei