Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 feb 2014 - Anul XIX, nr. 45 (5554)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: USL a fost o alianţă constituită doar din ură faţă de Traian Băsescu

Miercuri, 26 Februarie 2014 (17:26:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat în cursul zilei de miercuri, după decizia liberalilor de a ieşi de la guvernare, că a avut dreptate atunci când a spus că USL a fost o alianţă constituită doar din ură faţă de Traian Băsescu şi doar pentru ca PNL şi PSD să ajungă la putere. Gheorghe Flutur a arătat că de promisiunile celor din USL cu privire la reforma Constituţiei, regionalizare şi descentralizare “s-a ales praful şi pulberea”. “Acum ne scot ochii cu o creştere economică de 3,5%, iar modul în care o fac ne aduc aminte de vremurile ceauşiste. Iar oamenii nu înţeleg de ce această creştere nu se regăseşte în buzunarele lor. Şi dacă a existat această creştere, de ce creşte preţul combustibilului, de ce au existat două rectificări negative, şi de ce nu s-a terminat şoseaua de centură a Sucevei sau alte investiţii abandonate de USL?”, a afirmat Flutur. El a mai spus că în ultima perioadă românii au putut să observe foarte clar că cearta din USL a fost pe scaune, şi nu pe probleme economice sau pentru soluţii prin care să crească nivelul de trai al românilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: USL a fost o alianţă constituită doar din ură faţă de Traian Băsescu.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur: USL a fost o alianţă constituită doar din ură faţă de Traian Băsescu3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine sa le fie!! trimis de
(26 feb 2014, 18:43:57
Gica,tu crezi ca pentru tine ura este mai mica decit a lui Basescu? A-ti omorit poporul acesta si nu veti fi uitati niciodata!!
2.   ,,Partidele, la noi, nu sunt partide de principii” trimis de
(26 feb 2014, 19:37:11
,,Nu există alt izvor de avuţie decât munca, fie actuală, fie capitalizată, sau sustragerea, furtul.. Când vedem milionari făcând avere fără muncă si fără capital nu mai e îndoială că ceea ce au ei a pierdut cineva.
Mita e-n stare să pătrunză orisiunde în ţara aceasta, pentru mită capetele cele mai de sus ale administraţiei vând sângele si averea unei generaţii… Oameni care au comis crime grave se plimbă pe strade, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-si petrece viaţa la puscărie…”
3.   ASA ESTE trimis de
(27 feb 2014, 11:03:26
Doar faptele vorbesc de la sine a mai ramas doar un os si nu vrea nimeni sal imparta Citi ministri ,senatori si parlamentari au fost si sint anchetati din fosta structura U.S.L.? Toti viermii si tradatorii sint acolo .Cu P.D.L. mai avem sansa sa ne revenim dupa toate porcariile facute de Antonescu si Ponta Chiar lumea e oarba si surda asa cum isi imagineaza ei? Deschideti ochii si calculati de doua sau trei ori Romani nu va luati dupa vorbe caci ei vin -pleaca cu buzunarele pline si conturi peste tot iar noi vom munci sa punem inapoi ceea ce ne-au luat ei.Ce ar fi sa intre cineva in casa dv.sa va ia doar un bec sa zicem nu i-ati da in cap? asa e si cu tara e a noastra iar daca cineva fura este ca si cum ar intra in casa dv. si ar fura

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei