Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2014 - Anul XIX, nr. 39 (5548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Minora care a pus pe jar toată România s-a întors la Mănăstirea Sihăstria Rarăului

Miercuri, 19 Februarie 2014 (11:00:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulia Ionescu, minora care a dispărut de acasă săptămâna trecută şi a fost căutată timp de trei zile de o armată de oameni, a revenit în judeţul Suceava, la Mănăstirea Sihăstria Rarăului. Fata în vârstă de 15 ani a ajuns din nou, în cursul zilei de ieri, în lăcaşul de cult unde a fost găzduită la finele săptămânii. De această dată a venit însoţită de tatăl ei, dar şi de mai mulţi poliţişti care se ocupă de anchetă în acest caz.

Eleva le-a descris cu lux de amănunte ce a făcut în toată perioada pe care a petrecut-o la Mănăstirea Sihăstria Rarăului, iar mai apoi toată lumea implicată, inclusiv călugării, s-au deplasat la sediul Poliţiei din Câmpulung Moldovenesc pentru declaraţii.

Ca element de noutate, arhimandritul Ioan, stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului, a declarat astăzi dimineaţă că Iulia Ionescu s-a aflat la acest lăcaş de cult încă de joi după-amiază şi nu de vineri, aşa cum a spus acum două zile.

Mai mult, arhimandritul Ioan este cel care a luat-o pe minoră de pe drumul care leagă municipiul Câmpulung Moldovenesc şi masivul Rarău. Stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului a precizat că iniţial a crezut că era o pelerină oarecare, iar a doua zi, vineri, când poliţiştii l-au întrebat despre Iulia nu şi-a dat seama că este vorba de fata dispărută din Bucureşti şi ar fi aflat acest lucru abia vineri seară, când fata s-a spovedit.

După cum decurge ancheta nu este exclus să apară şi alte surprize, mai ales că cei implicaţi direct aruncă doar frânturi de adevăr în tentativa de a se proteja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minora care a pus pe jar toată România s-a întors la Mănăstirea Sihăstria Rarăului.
 Vizualizări articol: 6107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Minora care a pus pe jar toată România s-a întors la Mănăstirea Sihăstria Rarăului3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRECIZARE trimis de
(19 feb 2014, 13:23:07
STAU SI MA INTREB OARE DE CE AU DIVORTAT PARINTII ACESTUI COPIL? NU CUMVA ACESTE DOUA  ☭ RI, MAMA SI BUNICA ACESTUI COPIL SINT DOUA SCORPII NE F.........E. NU CUMVA ACESTA ESTE SI MOTIVUL DIVORTULUI? EU CRED CA ACESTE DOUA SCORPII AR TREBUII SA MEARGA SA SE CAUTE LA CAP SI C..R NU SA CALARESCA ATITA LUME NEVINOVATA. ACEASTA FETITA ARE SI EA NISTE DREPTURI,VREA SI EA SA AIBA PERSONALITATEA EI CUM ESTE SI NORMAL LA ORICE COPIL DE VIRSTA EI. IN CNCLUZIE NUMAI SI NUMAI PARINTII SI BABA IN SPECIAL SINT SINGURII VINOVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.   Asta nu e personalitate de copil normal... trimis de
(19 feb 2014, 15:40:08
omul este o fiinta sociabila,mai ales un copil are dreptul sa aiba prieteni, sa se joace, sa-si consume cumva energia nu vesnic cu cartile in brate, nu ca nu ar trebui sa invete, dar creierul are nevoie de odihna....un lucru bun este faptul ca fata nu a cazut in fel de fel de anturaje si ca a cautat calea bisericii.....Dumnezeu sa-i lumineze pe toti mai departe si parintii sa invete ceva din povestea asta!!
3.   Oameni buni si sanatosi... trimis de
(19 feb 2014, 18:43:33
o fetita de 16 ani la o manastire de calugari?fratilor ,chiar ne considerati asa de prosti...adica am vazut maicute care nasc,am vazut orgii sexuale in manastire,am vazut relatii sexuale intre calugari.....adica noi chiar nu ne dam seama ce aveau de gand calugarii cu copila asta neprihanita'? rusineeeeeee
4.   Comentariu trimis de
(19 feb 2014, 20:23:00
Sihastria Raraului este o manastire de calugari destul de izolata, un pic mai saracuta din aceasta pricina, cu calugari onesti si nu-mi plac aberatiile din comentarii. Chiar sunt de crezut ca nu au dat importanta cazului pentru ca ei muncesc si se roaga mereu si nu stau in fata tv. sau radio. Au capul plecat mereu si se roaga mereu, i-am vazut si nu mint. De asemenea au adanc inoculat in inima lor pastrarea secretului spovedaniei si sunt oameni discreti. Este o manastire mica dar cu mare har si nimic din ce se intampla nu este intamplator, nici macar ca pasii acestui ingeras de copil au ajuns acolo. Imi place comentariul d-lui Becali legat de acest fapt.
4.1  RE: Comentariu trimis de
(19 feb 2014, 22:52:35
Atunci esti liber sa-ti duci copii acolo:))
Dar totusi nu iti pare suspect ca o fetita de 15 ani vine singura la tine la manastire??
E normal sa o gazduiesti si sa nu anunti nici o autoritate?
Uiti asa de repede când a venit si când a plecat?
Cam multe lucruri neclare ......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei