Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2014 - Anul XIX, nr. 39 (5548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apartament ANL vândut cu 22.870 de euro

Miercuri, 19 Februarie 2014 (13:53:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
După ce ani de zile, achiziţionarea apartamentelor ANL a fost ignorată de către chiriaşi, care s-au orientat către locuinţele de pe piaţa liberă, săptămâna aceasta a fost vândut un prim apartament ANL.„Am vândut în sfârşit primul apartament ANL. Este vorba de un apartament cu două camere pe bulevardul 1 Decembrie 1918, la preţul de 22.870 de euro, la care s-au mai adăugat 2.436 de lei, fără TVA, terenul aferent”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu.Preţul de vânzare al locuinţei situată în zona Metro este de 326 de euro pe mp, cea mai recentă valoare stabilită de către Agenţia Naţională a Locuinţelor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartament ANL vândut cu 22.870 de euro.
 Vizualizări articol: 4606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Apartament ANL vândut cu 22.870 de euro3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mama ei de matematica... trimis de
(19 feb 2014, 15:27:41
1."Agentia Nationala pentru Locuinte s-a infiintat in baza Legii nr. 152/1998 pentru dezvoltarea constructiei de locuinte la nivel national si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, ca institutie de interes public cu personalitate juridica.

ANL deruleaza la nivel national trei programe principale:

Programul Locuinte prin credit ipotecar
Programul Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii
Renasterea satului romanesc
Programul de constructii locuinte prin credit ipotecar este, cronologic, primul program al agentiei. Agentia a fost prima institutie care a oferit credite ipotecare si principalul promotor al pietei ipotecare din Romania.

Din 2001, in paralel cu programul de credit ipotecar, ANL implementeaza si dezvolta un program special de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii.

Programul Renasterea satului romanesc se adreseaza personalului didactic, medicilor, asistentilor medicali si politistilor care isi desfasoara activitatea in mediul rural.

La aceste programe cu caracter permanent se adauga si programe cu caracter temporar, de ajutorare a persoanelor afectate de inundatii. Prin intermediul agentiei s-au reconstruit case distruse sau grav avariate si s-au achizitionat materiale de constructie care au fost distribuite persoanelor sinistrate.

Prin toate aceste programe, Agentia Nationala pentru Locuinte a incercat si incearca sa satisfaca nevoile locative ale cetatenilor romani." 2. "Daca apartamentul s-a vandut cu suma de 22870 euro si 1mp=326 euro, imparti 22970 la 326 si-ti va da 70,1533742 mp. Deci !!! Apartamentul are aproximativ 70mp.

AI INTELES ???
2.   Suprafata trimis de
(19 feb 2014, 15:33:28
mare atentie ca suprafata la care se calculeaza conform legii este suprafata desfasurata si nu utila!!! in acest caz pretul nu este rentabil deloc mai ales ca dai separata aproape 1000euro cota indiviza pe teren.happy o garsoniera de 34 mp e 18000 + val. terenului. e cat pretul pietei si in plus ca finisajele si instalatiile sunt de proasta calitate si necesita investitii in plus ca sa ai un minim de confort. cine a facut tranzactia asta a facut in necunostinta de cauza si fara sa studieze si pretul pietei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei