Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 feb 2014 - Anul XIX, nr. 39 (5548)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vizită oficială

Flutur şi Balan, alături de alţi lideri PDL, s-au întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O delegaţie formată din lideri naţionali ai PDL s-a întâlnit în cursul zilei de ieri, în Germania, cu cancelarul acestei ţări, Angela Merkel. Vizita delegației PDL în Germania are loc începând de luni, 17 februarie a.c., la invitația CDU și este organizată de Fundația Konrad Adenauer. Alături de liderul PDL, Vasile Blaga, la întâlnirea cu Angela Merkel au fost prezenţi secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, vicepreședintele regional, Ioan Balan, precum şi alţi lideri, printre care Anca Boagiu, Andreea Paul, Monica Macovei, Alin Popoviciu, Alexandru Nazare, Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp și președintele OT-PDL, Sorin Moldovan.

În prima zi, reprezentanții Uniunii Creştin-Democrate (CDU) din Germania s-au referit la organizarea și politicile promovate de CDU care au condus la o nouă victorie la ultimele alegeri generale din anul 2013.

De asemenea, în cursul zilei de luni, la sediul central CDU din Berlin, liderii PDL au discutat despre strategii de campanie pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Delegația PDL s-a mai întâlnit şi cu președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestagul German, Gunther Krichbaum. Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a ţinut să precizeze că un subiect importat în cadrul discuţiilor a fost cel legat de Legea electorală și sistemul electoral german. Flutur a spus că în cadrul întâlnirilor cu liderii CDU vor fi abordate şi teme legate de Partidul Popular European din care cele două formațiuni politice fac parte. Începând de joi, delegația liderilor PDL se va afla la Dresda, unde, printre alte activități, se va întâlni și cu liderul grupului parlamentar CDU din Parlamentul Landului Saxonia, Bernd Fabritsius.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi Balan, alături de alţi lideri PDL, s-au întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel.
 Vizualizări articol: 2920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Flutur şi Balan, alături de alţi lideri PDL, s-au întâlnit cu cancelarul german Angela Merkel3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 feb 2014, 12:10:57
sa transimte/ti multa,multa,multa ......sanatate,d/nei merkel,din partea mea.prietenii stiu de ce.
2.    trimis de
(19 feb 2014, 13:51:21
delete.. this!
3.   Vad doar automultumire si multa aroganta ! trimis de
(19 feb 2014, 14:06:27

Si eu cred ca Flutur a fost bine intentionat si astept ca si Nichifor sa actioneze pentru a fi cel putin la fel de eficient ca antecesorul. Si sa nu uite ca niciodata nu s-au dat bani pentru Suceava, cum s-au dat in mandatul lui Flutur. Doar un sfert din toate acestea daca s-ar continua am avea de cistigat cu totii.
Directia spre ce vom merge inca nu este bine definita, sunt cautari, intentiile nu sunt clare… oamenii nu au incredere...

4.   Nulitati trimis de
(19 feb 2014, 20:36:35
Ce ii face pe acesti oameni lideri? Si nu ma refer doar la cei doi sau la un singur partid! Cu ce sunt mai buni decat fiecare dintre noi? Dor pentru ca au un carnet de partid? Daca am incerca sa le gasim calitati, cu mare indulgenta, singura calitate e datul din gura si in cea mai mare parte rostind o multime de prostii, minciuni, rautati... Haideti sa incercam sa nu-i mai privim ca pe niste lideri, sa ni-i imaginam un minut stand pe "tron" si o sa intelegem ca noi ceilalti suntem cu mult mai buni si mai bine intentionati decat ei care fac "politica"! Asta se numeste politica? Cine i-a invatat pe ei sa faca politica? Ei sunt la fel ca cei care ajung parinti din intamplare iar copiii lor sunt agresati: fizic, psihic, intelectual, moral si sunt lipsiti de cele mai elementate mijloace de existenta! Comparatia nu e deloc exagerata!
5.   :) trimis de
(20 feb 2014, 08:29:24
Ma asteptam ca pe dna Merkel sa o cuprinda careva pe dupa gat, ca asa se fac poze la noi in Bucovina. Sau o fi din ceara si era riscul sa nu se topeasca ?happy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei