Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 feb 2014 - Anul XIX, nr. 33 (5542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Orest Onofrei a declarat că este dezamăgit de modul în care liderul PSD Suceava conduce Consiliul Judeţean

Miercuri, 12 Februarie 2014 (17:07:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că este dezamăgit de modul în care liderul PSD Suceava conduce Consiliul Judeţean. Orest Onofrei a spus că democrat-liberalilor le este extrem de dificil să facă opoziţie în judeţul Suceava, deoarece acest lucru s-ar putea face doar în situaţia în care s-ar fi realizat ceva. „Când cineva nu face nimic este extrem de greu să faci opoziţie. În general se critică guvernarea pentru lucrurile pe care le face, bune sau rele. Iar în Suceava, timp de doi ani nu s-a întâmplat nimic”, a spus Onofrei. El a subliniat că a avut aşteptări mari de la preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. „E băiat tânăr, educat, şcolit, ştie limbi străine. Şi mă aşteptam să facă ceva. Ori după doi ani, singurul lucru făcut e liftul de la Gura Humorului. E mult prea puţin. Sigur că el a venit cu unele proiecte, să facem promovare, cu lada de zestre, sau să facem căldură din paie. Însă toate au rămas la nivelul de proiect. Era bine dacă în lada aia de zestre se regăseau proiectele lui Gheorghe Flutur, finalizate, şi să pună şi altele realizate de ei”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Suceava. El a adăugat că judeţul Suceava riscă să rămână „o fată nemăritată” şi fără zestre. Orest Onofrei a ţinut să-l asigure pe Cătălin Nechifor că PDL nu îl va critica niciodată în situaţia în care acesta va realiza ceva în judeţ, „şi dacă se apucă de lucru şi face ceva bun”. Mai mult, Onofrei a spus că în situaţia în care Nechifor are nevoie de sprijinul democrat-liberalilor, dar şi de expertiza lui Gheorghe Flutur, şeful administraţiei judeţene va beneficia de ajutorul PDL.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Orest Onofrei a declarat că este dezamăgit de modul în care liderul PSD Suceava conduce Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 1228 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Orest Onofrei a declarat că este dezamăgit de modul în care liderul PSD Suceava conduce Consiliul Judeţean1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gura pacatosului un adevar trist vorbeste trimis de
(12 feb 2014, 22:38:28
Ma supara foarte tare cand stiu ca judetul Suceava se afla printre judetele care nu are nici macar 50% din localitati dotate cu canalizare!
Ma supara foarte mult ca proiecte inca dun 2009-2010 inca sunt in constructie, care au fost puse pe asteptare nelimitata, ma supara ca avem atat de mult spatiu liber pentru a invita firme serioase de programare in orasul Suceava care are una din cea mai performata Universitate.

Eu am urmarit stirile si consider ca stiu un pic din ce a facut domnu Nechifor, dar va spun ca majoritatea din cele facute in proportie de 90% au fost superficiale. Pentru a face un exemplu: PDL a facut parcarea subterana, un proiect de succes si care a meritat, USL parca vine pe acolo din cand in cand si schimba beculetele arse, asta este superficial cand compari cu realizarea parcarii.

Pe scurt, domnu Nechifor parca e prea timid sa inceapa ceva si poate nu are toate resursele in primul an, dar... serios, am auzit ca anul acesta majoritatea investitiilor merg in scoli ceea ce se face de 5 ani, si il vad ca o gaura fara fund. Macar urmariti investitiile alea cu strictete de experti, sa sti ca banii aia merg undeva. Dar mai presus de tot, problemele de mai sus care ma supara, cand se vor rezolva?! De ce nu exista un plan de rezolvare? De ce nici macar nu se ia in discutie?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei