Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 feb 2014 - Anul XIX, nr. 33 (5542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Supermanii lui Liverpool

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oare ce şanse erau ca, într-un meci al lui Liverpool cu Suarez-golgeterul suprem pe teren, the Reds să înscrie cinci goluri, reuşite de trei jucători cu litera “S”, iar printre ei să nu se găsească Suarez?! Au fost Skrtel cu o dublă, Sterling la fel, plus Sturridge. “Beneficiara” acestor goluri era nimeni alta decât Arsenal, la momentul respectiv lider în Premier League. Postură în care nu mai avea cum să întârzie mult după această ispravă, fiindcă Mourinho şi-a pus iar masorul să-i motiveze băieţii şi Chelsea a câştigat lejer cu Newcastle şi a trecut pe primul loc. Putea fi şi mai rău pentru Arsenal, ar fi căzut pe locul trei, precum Atletico Madrid în Spania, dacă City n-ar fi rămas pe sec la Norwich. Deci în acest moment, recul pentru echipele pe care le susţin în cele două campionate, poate împotriva evidenţei. Ce pretenţii adevărate poate emite Arsenal la titlu, dacă în meciurile care contează încasează goluri cu ghiotura, şase de la City, cinci de la Liverpool?! Nici Liverpool nu mi-ar displăcea, după atâţia ani în care s-a pus praful pe ultimul trofeu de campion. Acum, cormoranii au săltat în zona fierbinte, la numai şase puncte faţă de liderul Chelsea, dar nu aş risca o liră pe faptul că va avea forţa să se implice în lupta pentru titlu. Mai mult îi va încurca pe unii sau alţii, aşa cum s-a întâmplat acum, cu cei trei “S”.

Dincolo, în Spania, Atletico a început să gâfâie, în primul rând din cauza lotului scurt. La Real aproape că nu s-a cunoscut lipsa lui Ronaldo, în timp ce Atletico nu mai e aceeaşi fără… Arda Turan! Nu mai vorbim ce portar ţin ăştia de la Real pe bancă, în timp ce la rudele mai sărace băiatul ăla care l-a înlocuit pe Courtois a fost de-a dreptul comic. Iar cum Liga Campionilor bate la uşă (Atletico se va întâlni cu Milan, deci şanse destul de bune de a urca în sferturi), astfel că uzura va muşca şi mai adânc din efectivul şi aşa redus a lui Simeone. Poate n-or lua ei titlul, dar ceea ce au realizat până acum îi face demni de stimă. Şi poate nu şi-au spus încă ultimul cuvânt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supermanii lui Liverpool.
 Vizualizări articol: 1141 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Supermanii lui Liverpool5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei