Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 ian 2014 - Anul XIX, nr. 11 (5520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fiul unui patron de restaurant din Burdujeni, acuzat că a violat o fată de 18 ani în localul tatălui său

Vineri, 17 Ianuarie 2014 (12:29:23)

Fiul patronului restaurantului "Farestin" din Burdujeni este acuzat că a violat o fată de 18 ani într-o cameră a localului tatălui său, în noaptea de miercuri spre joi.

Joi, Adriana J., de 18 ani, din comuna Udeşti, a sesizat  poliția despre faptul că în noaptea precedentă, în intervalul orar 01.00-04.00, în timp ce se afla într-o încăpere anexă a unui restaurant din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, a fost agresată sexual de fiul proprietarului restaurantului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că miercuri, în jurul orei 22.00, victima s-a întâlnit cu o colegă de apartament la restaurant, unde se afla și prietenul colegei, respectiv Cristi Ioanei, de 32 ani, fiul proprietarului localului, și un alt tânăr.

În local, cei patru au consumat băuturi alcoolice, ocazie cu care suspectul i-a reproşat victimei că nu conversează cu el, după care a chemat-o într-o încăpere alăturată sub pretextul de a discuta, unde prin ameninţare cu acte de violenţă a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

În urma examinării din punct de vedere medico-legal, specialiştii din cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava au concluzionat că tânăra „nu prezintă semne de violenţă pe suprafaţa corpului, însă prezintă semnele unei agresiuni sexuale, dacă va fi stabilit prin anchetă”.

„În baza probatoriului administrat a fost începută urmărirea penală faţă de suspect, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, în cauză luându-se măsura reţinerii învinuitului pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cel în cauză a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava”, se precizează în comunicatul poliţiei.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul unui patron de restaurant din Burdujeni, acuzat că a violat o fată de 18 ani în localul tatălui său.
 Vizualizări articol: 5069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Fiul unui patron de restaurant din Burdujeni, acuzat că a violat o fată de 18 ani în localul tatălui său2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Constantin Mavrocordat trimis de
(17 ian 2014, 15:23:34
"Cel ce va fi prins cu stromeleagul invirtosat primprejurul partilor fatatoare ale  ☭ rii, i se va taia scirbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire!"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei