Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 300 (5507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendii puternice în Ajun şi în ziua de Crăciun

Duminică, 29 Decembrie 2013 (10:10:43)

În Ajunul Crăciunului, militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit în cazul a două incendii, în comuna Dărmăneşti şi în satul Corni, oraşul Liteni.

În prima locaţie, la Dărmăneşti, au ars acoperişul locuinţei, pe o suprafaţă de 90 mp, şi acoperişul unei anexe, pe 60 mp.

În a doua locaţie, la Corni, au ars acoperişul anexelor, pe 60 mp, o şură, pe 20 mp, şi aproximativ cinci tone de furaje.

„Cel mai probabil, ambele incendii au avut drept cauză scurtcircuitul produs la un conductor electric defect, respectiv amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile”, se precizează în comunicatul pompierilor.

Pompierii au salvat locuinţele şi restul anexelor gospodăreşti ameninţate de flăcări, precum şi mai multe bunuri materiale.

Miercuri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 16:50, Garda de intervenţie Gura Humorului şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păltinoasa au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat două gospodării, aparţinând Zenoviei C. şi lui Nicolae G., din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa.

Primului proprietar i-au ars casa de locuit, pe o suprafaţă de 80 mp, bucătăria de vară, pe 12 mp, şi magazia de lemne, pe 10 mp. Focul s-a extins şi la a doua gospodărie, aflată în imediata vecinătate, unde a ars acoperişul casei, pe 60 mp, iar tavanul s-a degradat pe 30 mp.

Flăcările au fost lichidate la ora 21:00.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei provenite din coşul de fum deteriorat”, menţionează pompierii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendii puternice în Ajun şi în ziua de Crăciun.
 Vizualizări articol: 1596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendii puternice în Ajun şi în ziua de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei