Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 289 (5496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania naţională de informare „RISC. Siguranţa NU e un joc de noroc!“

Miercuri, 11 Decembrie 2013 (14:38:34)
Al doilea an al parteneriatului „Împreună pentru siguranţă”, derulat între Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) şi E.ON România, a debutat cu o nouă campanie naţională de informare şi conştientizare a populaţiei: „RISC. Siguranţa NU e un joc de noroc!“. Aceasta îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra riscurilor majore la care cetăţenii se expun atunci când exploatează coşuri de fum neprotejate faţă de elementele combustibile, neetanşate sau necurăţate, aparate electrice defecte sau improvizate, precum şi în cazul utilizării necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire care funcţionează pe bază de gaz sau alte tipuri de combustibil.Statisticile IGSU evidenţiază faptul că, din cele aproximativ 4.200 de incendii produse în perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2013, un număr de 1.760 au avut la origine cauzele menţionate mai sus. „Anual, sute de persoane îşi pierd viaţa în incendii, intoxicate cu monoxid de carbon sau ca urmare a exploziilor. Prioritatea instituţiei noastre este implementarea celor mai bune practici şi proceduri în vederea creşterii nivelului de siguranţă a celor în slujba cărora suntem necondiţionat – cetăţenii şi bunurile acestora”, a declarat generalul de brigadă Ion Burlui, inspector general al IGSU.Potrivit statisticilor IGSU, în urma incendiilor la locuinţe produse în primele zece luni ale acestui an au rezultat 476 de victime, dintre care 132 şi-au pierdut viaţa. În aceeaşi perioadă a anului trecut, în cele 4.978 de incendii produse au fost rănite 413 persoane, iar 168 dintre acestea au decedat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania naţională de informare „RISC. Siguranţa NU e un joc de noroc!“.
 Vizualizări articol: 1331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campania naţională de informare „RISC. Siguranţa NU e un joc de noroc!“5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei