Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 289 (5496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încătuşat de poliţişti

Şofer prins la trei zile după ce a comis un accident mortal şi a fugit de la faţa locului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ofiţeri din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava au reuşit la începutul acestei săptămâni să-l identifice pe şoferul care, vinerea trecută, a omorât un pieton cu maşina, după care a fugit de la faţa locului.

Accidentul s-a petrecut vineri, 6 decembrie, în jurul orei 00.30, pe DJ 208, pe raza localităţii Preuteşti.

Victima, un localnic în vârstă de 30 de ani, Ionel T., se deplasa pe drum, pe partea carosabilă, iar la un moment dat a fost lovit de o maşină, al cărei şofer şi-a continuat drumul.

 „Având în vedere condiţiile producerii evenimentului, lipsa martorilor şi a mijloacelor materiale de probă în vederea identificării autorului, la nivelul inspectoratului s-a constituit o echipă operativă coordonată de ofiţeri ai Serviciului Rutier", a explicat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

În urma cercetărilor, anchetatorii au reuşit să dea de urma şoferului vinovat, acesta fiind identificat în persoana unui anume Costică Toma, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Fălticeni.

În noaptea producerii accidentului, respectivul conducea o autoutilitară Mercedes, cu numere de Bulgaria, care a fost identificată la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Fălticeni, în curtea interioară.

În urma cercetării criminalistice, explică poliţiştii, au fost identificate urme de destratificare pe partea inferioară a caroseriei.

„Şoferul a declarat că a fost orbit de un alt autovehicul care circula din sensul opus, moment în care a observat un obstacol pe carosabil și, cu toate că a frânat, a trecut peste acesta. A oprit autovehiculul, moment în care a observat că a lovit o persoană, care a decedat, fapt pentru care s-a speriat și a părăsit locul accidentului”, a precizat inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Costică Toma a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Conform purtătorului de cuvânt al poliţiei judeţene, procurorul de caz a decis cercetarea în libertate a şoferului vinovat, însă a luat faţă de acesta măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer prins la trei zile după ce a comis un accident mortal şi a fugit de la faţa locului.
 Vizualizări articol: 3332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Şofer prins la trei zile după ce a comis un accident mortal şi a fugit de la faţa locului5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 dec 2013, 14:27:06
cum sa judeci in libertate un asemenea individ, cum de nu la dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva? alooo domnilor de la DNA cum e posibil asa ceva.
2.   Procuror tampit, retardat trimis de
(11 dec 2013, 15:27:45
Daca unul ar fi furat o paine cu siguranta ar fi fost arestat pentru furt calificat..dar in ziua de astazi daca omori o persoana...e o nimica toata...ca si cum ai omori o insecta...asta este justitia din ziua de astazi...asta este politia din ziua de astazi...toti din acest domeniu sunt niste spagari, parveniti, agramati, pupincuristi, aroganti..ca de.. prostul nu e prost destul daca nu e si fudul...
2.1  RE: Procuror tampit, retardat trimis de
(11 dec 2013, 15:38:48
cum e posibil fratilor, un procuror tampit sa decida soarta unei familii, da-ti demisia dobitocule, nu ai ce cauta in functia asta lingaule, RUSINE SA VA FIE.
2.2  RE: Procuror tampit, retardat trimis de
(11 dec 2013, 15:52:49
Citeste mai bine si vezi ca politia l-a retinut 24 de ore, cat aveau dreptul, soferul vinovat fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care a prin "procurorul de caz a decis cercetarea în libertate a şoferului vinovat, însă a luat faţă de acesta măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu".....

3.   Criminal trimis de
(11 dec 2013, 15:53:06
apropo familia de ce nu merge sa protesteze in potriva deciziei luate? si asa poate sa de-a si procuroru explicatii, mergeti la prefectura si spunetiva durerea,MULT SUCCES.
4.   Misto trimis de
(11 dec 2013, 18:38:35
aia de la politie l-au cautat 3 zile...si aia de la parchet i-au dat drumul sa plece linistit acasa. Ii o oarecare......bataie de joc intre ei.
4.1  RE: Misto trimis de
(11 dec 2013, 19:47:01
misto, politia la cautat 3 zile.. si procuroru la eliberat in 5 minute.. daca avem procoror si nu procuror asta e romania noastra si mai zicem de ce ne face observatie parlamentu european
5.   Explicatie trimis de
(11 dec 2013, 22:16:59
1.Daca vreti sa stiti de ce procurorul i-a dat drumul va rog sa aflati in curtea carei firme a fost gasita masina,cine este administratorul firmei si al cui angajat era idividul si veti afla numele unui mare afacerist din Falticeni si atunci veti face legatura intre procuror si omul de afaceri.......................
2.Politiei i-au trebuit trei zile sa verifice toate dubele pe o raza de 50 de km adica pe zona Falticeni Dolhasca si daca individul era din Botosani ?cine mai dadea de el?Filtrele facute au fost la intrare in Falticeni,la iesire si pe traseul Dolhasca Falticeni restul?
3.De ce s-a ascuns trei zile?ca sa nu i se mai poata recolta probe biologice de alcolemie,pentru ca daca era treaz numai inbecil sa fii sa fugi pentru ca nu patea nimic,circula pe carosabil noaptea fara nici o vesta reflectorizanta si mai si avea alcolemie vorbim de mort asa ca soferul avea 90% sa scape dar asa numai prin interventia omului de afaceri mai are sanse.
6.   Com trimis de
(11 dec 2013, 22:28:58
da e angajatu lu vasilache, in cea ce priveste alcolemia mortului e zero, deci nu era baut, toata lumea stie despre ce e vorba, sa facut necropsia si deja rezultatu nul mai poate influenta, ca mai sunt si oameni care respecta legea in romania
7.   Com trimis de
(11 dec 2013, 22:36:27
si mortu nu era obstacol pe carosabil, deci mergea spre casa, daca familia va lasa lucrurile asa obligat ca va scapa daca va fi destepti nu va scapa cat e ala de afacerist
8.   Justitia trimis de
(12 dec 2013, 19:00:04
avem o justitie handicapata, politia si-a facut datoria merita felicitati, gobaii aia de procurori trebuie luati de urechile alea de magari si dobitoci...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei