Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 288 (5495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Autorul accidentului mortal de la Preuteşti, identificat de poliţişti

Marţi, 10 Decembrie 2013 (12:45:05)

Poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinere şoferului care a provocat un accident mortal în noaptea de joi spre vineri, pe raza localității Preutești, după care a fugit de la locul faptei.

Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112, la ora 00.47, despre faptul că pe DJ 208 a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, iar autorul a părăsit locul accidentului.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 00.00-00.30, Ionel T., de 30 ani, din comuna Preuteşti, în timp ce se deplasa pe DJ 208, în calitate de pieton, pe partea carosabilă, pe sensul de mers Dolhasca către Fălticeni, în localitatea Preutești, a fost accidentat mortal de un autovehicul care, după producerea accidentului, a părăsit locul evenimentului.

În urma activităţilor investigative desfăşurate, s-a reușit identificarea autovehiculului implicat în accident, acesta fiind o autoutilitară condusă în momentul producerii accidentului de Costică T., de 50 ani, din municipiul Fălticeni.

Autoutilitara a fost găsită la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Fălticeni, în curtea interioară. În urma cercetării criminalistice au fost identificate urme pe partea inferioară a caroseriei.

Şoferul a declarat că a fost orbit de un alt autovehicul care circula din sensul opus, moment în care a observat un obstacol pe carosabil și cu toate că a frânat, a trecut peste acesta. A oprit autovehiculul, moment în care a observat că a lovit o persoană care decedase, fapt pentru care s-a speriat și a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

„În baza ordonanţei de reţinere, cel în cauză a fost introdus Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul accidentului mortal de la Preuteşti, identificat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 4113 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Autorul accidentului mortal de la Preuteşti, identificat de poliţişti4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 dec 2013, 14:10:03
la puscarie cu el!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei