Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 208 (5415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sute de litri de motorină, furaţi din autovehicule, la Cajvana şi Păltinoasa

Duminică, 8 Septembrie 2013 (17:09:37)

Sute de litri de motorină au furaţi din autovehicule, la Cajvana şi Păltinoasa, în două nopţi, paguba fiind de peste 1.600 de lei.

Vineri, la ora 09.00, Poliţia oraşului Cajvana a fost sesizată de Gavril B., de 53 ani, localnic, despre faptul că în noaptea de precedentă persoane necunoscute i-au sustras motorină atât din rezervorul autovehiculului parcat în curtea locuinței sale, cât și din tractorul parcat în fața locuinței.

Din rezervorul autospecialei, s-au furat 50 litri motorină, iar din rezervorul tractorului circa 20 litri motorină, prejudiciul fiind de aproximativ 420 lei.

Sâmbătă, în jurul orei 08.30, poliţiştii Secției 10 Poliție Rurală Păltinoasa au fost sesizați de Traian B., de 58 ani, din localitate, despre faptul ca în cursul nopții precedente persoane necunoscute au sustras din rezervorul autoutilitarei parcate în fața locuinței sale o cantitate de motorină.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că reclamantul a parcat autoutilitara proprietatea unei societăți comerciale unde este angajat ca şofer în fața locuinței sale, situată lângă DN 2E, iar în jurul orei 08.00, în momentul în care a încercat să pornească autoutilitara, a constatat că din rezervor a fost sustrasă cantitatea de aproximativ 200 litri motorină, în valoare de 1.200 lei.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de litri de motorină, furaţi din autovehicule, la Cajvana şi Păltinoasa.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de litri de motorină, furaţi din autovehicule, la Cajvana şi Păltinoasa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei