Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 208 (5415)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătrâni accidentaţi de maşini ce mergeau cu spatele

Duminică, 8 Septembrie 2013 (17:14:03)

Un biciclist în vârstă de 83 de ani, din Vatra Dornei, şi o femeie de 74 de ani, din Bosanci, au fost accidentaţi de două maşini care mergeau cu spatele.

Vineri, la ora 19.55, la intersecţia str. Oborului cu  str. 22 Decembrie din municipiul Vatra Dornei, Pavel B., de 44 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce conducea un autoturism cu spatele, cu intenţia de a ieşi din parcare, nu s-a asigurat corespunzător şi l-a accidentat uşor pe biciclistul Isidor M., de  83 ani, localnic.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, Adrian A., de 30 ani, din oraşul Frasin, în timp ce conducea autoturismul pe un drum de acces spre mai multe imobile din comuna Bosanci, a efectuat manevra de mers înapoi, spre DC 70 A, iar în zona intersecţiei a surprins-o şi accidentat-o uşor pe Viorica D., de 74 ani, localnică, care se afla pe partea carosabilă a drumului de acces.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrâni accidentaţi de maşini ce mergeau cu spatele.
 Vizualizări articol: 1278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bătrâni accidentaţi de maşini ce mergeau cu spatele1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei