Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 186 (5393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile, victimele preferate ale tâlharilor pe stradă

Marţi, 13 August 2013 (15:56:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Cele mai multe tâlhării care au avut loc de la începutul anului le-au avut ca victime pe femei, autorii acestor fapte atacându-le şi smulgându-le din mână poşetele şi telefoanele mobile sau bijuteriile de la gât. Numărul acestor fapte este în creştere în timpul verii.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, dintre cele 36 de tâlhării înregistrate pe raza judeţului de la începutul acestui an, zece au fost prin smulgere.

„40% dintre infracţiuni s-au comis în intervalul orar 12:00-18:00, iar 30% s-au comis între orele 06:00-12.00”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, precizând că cele mai multe infracţiuni de tâlhărie comise prin smulgere au avut victime cu vârste cuprinsă între 30-50 de ani.

„În cele mai multe cazuri, victimele sunt persoane fără o forţă fizică deosebită (femei), care nu au opus nici o rezistenţă. În două situaţii victimele au fost luate prin surprindere, autorii acţionând de la spate, situaţie în care părţile vătămate nu au avut timp să reacţioneze (să protejeze bunurile respective, să ţipe etc.)”, a mai explicat Epureanu.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene a arătat că numai una dintre victime a reuşit să reţină semnalmente utile pentru identificarea autorului de către poliţişti.

În acest context, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au demarat campania ,,Fii prudentă! Poţi preveni tâlhăria!”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile, victimele preferate ale tâlharilor pe stradă.
 Vizualizări articol: 1264 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeile, victimele preferate ale tâlharilor pe stradă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Preventia trimis de
(13 aug 2013, 21:06:09
Stimabililor preventia se face si cu camere video.Cati dintre acesti infractori sunt prinsi si anchetati pentru faptele lor ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei