Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 186 (5393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci morţi şi 21 de răniţi în incendii, în judeţul Suceava, de la începutul anului

Marţi, 13 August 2013 (16:33:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma celor 270 de incendii la locuinţe înregistrate de la începutul acestui an şi până în prezent, s-au înregistrat 26 de victime, din care 21 de răniţi (18 adulţi şi trei copii) şi cinci decedaţi, toţi adulţi, iar pompierii au salvat din calea flăcărilor 34 de persoane (25 adulţi şi nouă copii).

Cele mai întâlnite cauze de izbucnire a incendiilor au fost la instalaţiile electrice defecte sau improvizate (88 de cazuri), urmate de coşurile de fum defecte sau necurăţate (49 de cazuri), mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate (24 de cazuri), fumatul în locuri nepermise (14 cazuri) şi jocul copiilor cu focul (trei cazuri).

Pentru prevenirea incendiilor, reprezentanţii ISU au organizat astăzi puncte de informare preventivă în mai multe locaţii, unde cetăţenii s-au informat asupra riscurilor potenţial generatoare de situaţii de urgenţă la nivelul comunităţii din care fac parte, a măsurilor de prevenire a manifestării acestora şi a modului de protecţie şi comportare în cazul în care situaţiile de urgenţă s-au produs”, a transmis Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Tot marţi, subunităţile de pompieri din judeţ şi-au deschis porţile pentru toţi cei care au dorit să se familiarizeze cu specificul profesiei angajaţilor ISU Suceava. Vizitatorii au avut ocazia să vadă tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare, a modului de lucru cu acestea şi un exerciţiu de intervenţie şi stingere a unui incendiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci morţi şi 21 de răniţi în incendii, în judeţul Suceava, de la începutul anului.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci morţi şi 21 de răniţi în incendii, în judeţul Suceava, de la începutul anului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei