Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 97 (5304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Victor Ponta naționalizează proprietatea în opinia lui Flutur

Vineri, 26 Aprilie 2013 (14:37:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că proiectul de lege asumat de Guvernul României cu privire la restituirea imobilelor naţionalizate de comunişti vinde românilor iluzii şi nu soluţii concrete. Gheorghe Flutur a arătat că actualul premier Victor Ponta nu face altceva decât să naţionalizeze proprietatea, şi nu o restituie proprietarilor. „După 65 de ani, oamenii sunt supuși unei a doua noționalizări, marca USL. Prima a avut loc pe 11 iunie 1948, marca PCR. Aceasta este similitudinea dintre Petru Groza, premierul comunist, și Victor Ponta, premierul socialist. Iar concluzia este una simplă: lupul își schimbă parul dar năravul, ba”, a spus liderul democrat liberalilor suceveni. Flutur a subliniat că PDL este singurul partid din România care în momentul de faţă apără drepturile proprietarilor, fiind singura formaţiune de centru-dreapta. El a arătat că acestea sunt motivele pentru care PDL a contestat legea restituirii proprietăţilor, „marca Ponta”, la Curtea Constituţională. Gheorghe Flutur a arătat că legea a fost contestată pe motive de fond şi de procedură

„Această lege oferă românilor puncte în loc de bani. În opinia Guvernului socialist Ponta, orice persoană care a cumpărat drepturi litigioase asupra unui imobil, casă sau teren, este considerat de rea-credinţă, infractor, samsar imobiliar. Legea asumată de către Guvernul lui Victor Ponta este profund nedreaptă şi neconstituţională întrucât amână acordarea de bani până în 2024, amână punerea în executare a hotărârilor judecătoreşti şi îi amăgeşte pe români cu acordarea de puncte”, a subliniat senatorul PDL de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Ponta naționalizează proprietatea în opinia lui Flutur.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Victor Ponta naționalizează proprietatea în opinia lui Flutur4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce asa tarziu ? trimis de
(27 apr 2013, 08:00:40
Daca PDL vrea sa ajute fosti proprietari , de ce nu a facut acest lucru cand erau la putere , s-au ma insel fiindca au elaborat un proiect de lege ca sa restituie 15 la suta din valoarea imobilului confiscat de comunisti . Nu comentez aceasta situatie dar totusi daca s-au trezit tocmai acum ar trebui sa propuna o rezolvare viabila si anume un Fond Proprietate 2 care sa fie utilizabil imediat nu cum vrea actualul guvern , dupa ani de zile . Parca nu sunt suficienti 65 de ani mai trebuie vreo 10 ani ca sa simta bine cei care au de recuperat . Halal vechi guvern , halal nou guvern . No coment !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei