Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 97 (5304)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incorigibil

Vicovean campion la infracţiuni rutiere, arestat după ce a adunat opt fapte la activ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 34 de ani din oraşul Vicovu de Sus a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava după ce a adunat pe numele său dosare penale pentru nu mai puţin de opt infracţiuni rutiere. Ultima oară a fost prins în trafic acum trei zile, când a încercat să-i păcălească pe poliţişti dându-şi identitatea fratelui său.

 

Opt infracţiuni în jumătate de an

Conform unui comunicat al IPJ Suceava, marţi noapte, în jurul orei 22.00, un echipaj de poliţie aflat pe drumul comunal din Putna a tras pe dreapta un autoturism Renault Laguna, cu volan pe partea dreaptă.

Iniţial, şoferul s-a recomandat ca fiind Dumitru Reuţ, spunând că nu are buletinul la el, dar poate preciza toate datele sale de identitate. Poliţiştii rutieri şi-au dat seama că ceva nu este în regulă şi, după ce au efectuat o serie de verificări, au stabilit că au de a face cu Gheorghe Reuţ, în vârstă de 34 de ani, o foarte veche cunoştinţă a poliţiştilor din Vicovu de Sus. Chiar în luna februarie a acestui an, pus sub acuzare pentru infracţiuni rutiere, Gheorghe Reuţ a fost la un pas de a fi arestat preventiv, scăpând până la urmă doar cu măsura de interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu, interdicţie care a expirat pe 26 martie 2013.

De această dată, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a emis imediat ordonanţă de reţinere pe numele suspectului, după care, a doua zi, miercuri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Rădăuţi, care a emis mandat de arestare pentru 29 de zile.

Conform unui comunicat al IPJ Suceava „prin referat s-a propus arestarea preventivă a acestuia pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat (trei fapte), conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge (două fapte), refuz de recoltare probe biologice, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție (două fapte) şi fals privind identitatea”.

Mai trebuie spus că faptele a fost comise într-un timp foarte scurt, în intervalul septembrie 2012 – 23 aprilie 2013.

 

Vicovu de Sus, zonă critică, împânzită de şoferi care ignoră orice regulă de circulaţie

Conform statisticilor poliţiştilor rutieri, şoferii pericol public sunt prezenţi mai mult decât oriunde în Vicovu de Sus. Aici, drumurile sunt împânzite de maşini înmatriculate în străinătate, multe cu volan pe drepta, iar de multe ori şoferii refuză să  oprească la semnalele agenţilor de trafic. Conducători auto inconştienţi, care ignoră orice regulă de circulaţie, au provocat anul trecut şi accidente grave, din care două mortale.

Pentru a ţine cât de cât lucrurile sub control, Serviciul Rutier Suceava a detaşat radare permanente în zonă, iar de la începutul acestui an Poliţia oraşului Vicovu de Sus a primit doi oameni la compartimentul rutier.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicovean campion la infracţiuni rutiere, arestat după ce a adunat opt fapte la activ.
 Vizualizări articol: 5571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 8 voturi
Vicovean campion la infracţiuni rutiere, arestat după ce a adunat opt fapte la activ4.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trimis trimis de
(26 apr 2013, 22:18:45
Ce vrei mai multa minte de la taranii aia di VICOV..........!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei