Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 aug 2012 - Anul XVII, nr. 201 (5106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transformator electric de peste jumătate de tonă, furat de pe un stâlp E.ON

Miercuri, 29 August 2012 (15:12:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un transformator electric de peste jumătate de tonă, amplasat la patru metri înălţime pe un stâlp E.ON, a fost furat de persoane deocamdată neidentificate, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, valoarea prejudiciului fiind de circa 40.000 de lei.

Furtul a fost reclamat la poliţie marţi dimineaţă, pe lângă transformator fiind furat şi un motor electric trifazat de 5,5 kw, ambele fiind în curtea unei instalaţii de debitat material lemnos care este amplasată într-un loc izolat de lângă DC 86 Aşi străbate cătunul Juravle din satul Iedu, comuna Cârlibaba.

Potrivit poliţiei, în cursul anului 2002, administratorul societăţii respective a achiziţionat şi instalat pe un stâlp E.ON din incinta firmei sale un transformator electric de 100 kw necesar pentru alimentarea cu energie electrică a instalaţiei de debitat, iar de circa un an şi jumătate a reziliat contractul de furnizare a energiei electric cu E.ON Moldova, fapt pentru care transformatorul a fost deconectat.

„La faţa locului, în jurul stâlpului pe care a fost instalat transformatorul în cauză au fost identificate componente (izolatori ceramici distruşi, şuruburi, şaibe, piuliţe şi conductori electrici demontaţi), care provin de la demontarea/dezasamblarea transformatorului de pe platforma suspendată”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transformator electric de peste jumătate de tonă, furat de pe un stâlp E.ON.
 Vizualizări articol: 1344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transformator electric de peste jumătate de tonă, furat de pe un stâlp E.ON0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei