Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2012 - Anul XVII, nr. 172 (5077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD Suceava, îngrijorat de atitudinea senatorului PDL Orest Onofrei de a îndemna la boicotarea referendumului

Joi, 26 Iulie 2012 (15:42:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Atitudinea prim-vicepreședintelui Organizației Județene Suceava a PDL, senatorul Orest Onofrei, de a îndemna populația să nu participe la referendumul de demitere a președintelui suspendat Traian Băsescu, din data de 29 iulie, este considerată de social-democrați drept ”o atitudine neprincipială și nedemocratică”.

Vicepreședintele Organizației Județene Suceava a PSD Ovidiu Milici s-a arătat îngrijorat de declarațiile senatorului Onofrei, atenționându-l totodată că prin atitudinea sa încalcă Legea referendumului. ”Suntem neplăcut suprinși de declarațiile domnului Orest Onofrei. Mai mult, suntem îngrijorați de atitudinea unui ales în Parlamentul României. Practic, făcând aceste afirmații, domnul Onofrei încalcă Legea referendumului. Pe de altă parte, îl înțelegem foarte bine de ce nu este obișnuit cu acest exercițiu democratic, care se numește referendum, pentru că în Colegiul de Senat numărul 1 Suceava, pe care din punct de vedere politic îl păstorește domnia sa, ar fi trebuit făcut referendum încă din primul an de mandat, 2008, pentru că niciodată nu a trecut prin comunitate. Niciodată nu i-a păsat de problemele oamenilor, iar acum vine și clamează boicotul pentru referendum. Mi se pare o atitudine neprincipială, nedemocratică din partea unui senator ales în Camera Superioară a Parlamentului”, a declarat Milici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava, îngrijorat de atitudinea senatorului PDL Orest Onofrei de a îndemna la boicotarea referendumului.
 Vizualizări articol: 1150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PSD Suceava, îngrijorat de atitudinea senatorului PDL Orest Onofrei de a îndemna la boicotarea referendumului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(27 iul 2012, 00:11:20
domnilor din psd suceava,va credeam oameni destepti.acel personaj al Partidului Demagogilor si Lasilor il mai bagati voi in seama.poporul sucevean nu/l mai baga de mult in seama si o sa va convinge/ti duminica.dealtfel,mai mult ca sigur ca cel despre care este vorba duminica va vota,nu ma intereseaza cum.
2.   Usl-asi =hoti la drumul mare trimis de
(27 iul 2012, 09:26:30
DE CE NU ESTI INGRIJORAT SI DE ATITUDINEA PRIMARILOR DIN ORASUL milisauti si vicov se sus CARE AU DECLARAT CA VOR FACE TOT POSIBILUL SA SCOATA LA REFERENDUM 120%

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei