Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2012 - Anul XVII, nr. 172 (5077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor face apel către suceveni să vină la referendum

Joi, 26 Iulie 2012 (15:35:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Organizației Județene a PSD, Cătălin Nechifor, a făcut un apel către suceveni să iasă la vot la referendumul de demitere a președintelui suspendat Traian Băsescu de duminică, 29 iulie, opinând că cei care nu vor participa la procesul electoral nu ar trebui să mai aibă căderea de a comenta ulterior deciziile politice sau administrative. Nechifor consideră că populația ar putea să-și facă timp să vină la urne, arătând că programul de votare este unul destul de mare, de la ora 7 la ora 23.

”Am să spun un lucru pe care, ca politician, nu ar trebui să-l spun. Eu ca individ am asigurați patru ani la conducerea Consiliului Județean, unde am ajuns cu voturile sucevenilor. Practic, pentru mine referendumul de demitere a lui Băsescu nu este unul de viață și de moarte și, dacă așfi un tip mai cinic și mai orgolios, așputea spune că nu ar conta pentru mine cine este președintele țări. Mă gândesc însă la ceilalați care și-au pus speranțe în noi și care au produs schimbarea și la Suceava și vor să aibă un viitor în România, viitor care este sumbru cu Traian Băsescu președinte. Nu vreau să îndemn sucevenii să voteze DA sau NU, e opțiunea lor, ci doar să vină să voteze pentru viitorul lor. Poate ar trebui să ne gândim mai atent dacă mai avem căderea să comentăm atunci când nu participăm la decizia politică, la alegerea primarului, a președintelui, a Parlamentului etc. Dacă nu îți exprimi un punct de vedere prin vot, cred că ar trebui să ne gândim cu toții dacă mai avem dreptul de a comenta ulterior”, a declarat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor face apel către suceveni să vină la referendum.
 Vizualizări articol: 1002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor face apel către suceveni să vină la referendum5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vin cu singură condiție! trimis de
(27 iul 2012, 00:24:34
să te îmbraci în hainele care te prind cel mai bine. să-ți iei costumul de ospătarul anului și să mă servești pe terasa de la (care naiba dintre pdl-iști ș-or fi făcut terase?), stai că am găsit un loc de de pace, adică la cetate! ci zîci te bagi?
2.   Pt. amarul trimis de
(27 iul 2012, 08:01:14
toata viata ta it-i doresc sa ai amarul in tine cu toata gasca voastra de pup curisti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei