Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbat prizonier în propria casă cuprinsă de flăcări

Vineri, 11 Mai 2012 (13:55:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proprietarul unei case al cărei acoperiş era cuprins de flăcări a încercat să salveze actele din locuinţă, însă, din cauza fumului, nu a mai găsit ieşirea, fiind salvat în ultima clipă de un echipaj de pompieri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, toată povestea s-a petrecut la Vatra Dornei, în noaptea de joi spre vineri.

În jurul orei 1:00, la dispeceratul pompierilor a fost anunţat incendiul la gospodăria lui Neculai B. Flăcările cuprinseseră un garaj, un fânar şi o magazie de lemne, situate în aceeaşi clădire de lemn, şi se extinseseră la acoperişul casei, ameninţând să se propage şi alte două case învecinate.

Focul a izbucnit de la un autoturism Renault aflat în garaj, din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător, iar incendiul a cuprins apoi întreaga construcţie, afectând şi casa.

Proprietarul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a urcat la etajul casei, în încercarea de a-şi salva documentele personale, însă, din cauza fumului care a inundat locuinţa, a rămas blocat în casă.

„Doi pompieri, echipaţi cu aparate de respirat cu aer comprimat, au pătruns în imobil şi l-au salvat pe proprietarul imobilului, care, după ce a fost scos la aer curat, şi-a revenit şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital”, a declarat, vineri, plutonierul major Alin Găleată din cadrul ISU Suceava, precizând că incendiul a fost lichidat în jurul orei 5.15.

Flăcările au mistuit garajul, magazia de lemne şi fânarul, pe o suprafaţă de 140 metri pătraţi, autoturismul şi acoperişul casei, pe o suprafaţă de 100 metri pătraţi, precum şi acte personale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat prizonier în propria casă cuprinsă de flăcări.
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat prizonier în propria casă cuprinsă de flăcări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei