Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 apr 2012 - Anul XVII, nr. 93 (4998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD şi-a stabilit lista de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava

Luni, 23 Aprilie 2012 (15:50:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democraţii şi-au prezentat în cursul zilei de luni candidaţii pentru Consiliul Local Suceava. Lista este deschisă de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Ovidiu Donţu, acesta declarând că fiecare dintre candidaţii propuşi se va ocupa de un domeniu de activitate din cadrul Primăriei Suceava. Donţu a spus că pe lista PSD Suceava se mai află doctorul Tiberius Brădăţan, Eugen Girigan, Cornel Grosar, Geniloni Sfeclă, Gavril Varvara, Doiniţa Cocriş, Cristian Boberschi, Dan Adomniţei, Florin Bîrhoată, Dumitru Rusu, Monica Huţanu şi Ovidiu Roznovan.

„Toate cartierele Sucevei şi toate problemele sucevenilor au reprezentare pe această listă”, a ţinut să sublinieze Ovidiu Donţu.

De precizat că doar doi dintre cei cinci consilieri locali actuali ai PSD Suceava se regăsesc pe această listă de candidaţi, respectiv Ovidiu Donţu şi Doiniţa Cocriş. Ovidiu Donţu a precizat că dintre ceilalţi trei, Cornel Caşu a anunţat că nu va mai candida, în timp ce Virginel Iordache şi Neculai Bosancu se vor regăsi pe lista de consilieri ai USL pentru Consiliul Judeţean.

Ovidiu Donţu a mai declarat că zilele acestea liberalii îşi vor stabili candidaţii proprii pentru Consiliul Local Suceava, urmând ca apoi să fie definitivată lista USL pentru deliberativul local al municipiului reşedinţă de judeţ.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi-a stabilit lista de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava.
 Vizualizări articol: 764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD şi-a stabilit lista de candidaţi pentru Consiliul Local Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   USL = PCR trimis de
(23 apr 2012, 16:56:31
Iordache, membru si pupator de dosuri inca de pe vremea raposatului e pus pe liste pentru CJ. Sa nu uitam si calitaea acestuia de repetent la examenele cinstite pe care nu le-a putut aranja, gradul II fiind de notorietate.
Ha. Mai bine nu ma duc la vot.
2.   FELICITARI trimis de
(23 apr 2012, 22:34:31
felicitari echipei de consilieri locali.Speram ca orasul si judetul Suceava sub conducerea USL la toate nivelurile sa devina capitala Bucovinei si nu ceea ce este acuma,rebutul Bucovinei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei