Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 apr 2012 - Anul XVII, nr. 93 (4998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lansare

UNPR Suceava şi-a prezentat oficial primii candidaţi la alegerile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidaţii UNPR din zona Suceava pentru alegerile locale din data de 10 iunie 2012 au fost prezentaţi în mod oficial. Lansarea acestora a avut loc vineri, în prezenţa conducerii judeţene a UNPR Suceava şi a aproximativ 200 de membri ai acestei formaţiuni politice. Încă de la începutul evenimentului de vineri, preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, i-a prezentat pe cei care vor intra în lupta electorală pentru a câştiga Primăria Suceava, precum şi primăriile localităţilor din apropierea municipiului reşedinţă de judeţ. Astfel, în Suceava va candida Adrian Macovei, în Bosanci – Nistor Găitan, Dumbrăveni – Sorin Bursuc, Fântânele – Leonte Costin, Ipoteşti – Florin Grămadă, Liteni – Gheorghe Tănăsuc, Salcea – Florin Cheia, Siminicea – Vasile Clim, Udeşti – Dan Viziteu, Vereşti – Gheorghe Tabără, Adâncata – Ioan Lucaci, Dărmăneşti – Ioan Boiciuc, Mitocu Dragormirnei – Viorel Murariu, Moara – Dorel Constantin Dumitraş, Stroieşti – Gheorghe Scheuleac, Hânţeşti – Beniamin Duduman, Vultureşti – Alexandru Vieru, Buneşti – Emanuel Zancu, şi nu în ultimul rând, Şcheia – Dan Motoveleţ.

Lidera UNPR Suceava a ţinut să sublinieze faptul că alegerile din data de 10 iunie 2012 reprezintă prima confruntarea electorală pentru această formaţiune, subliniind că progresiştii vor merge în faţa electoratului cu oameni tineri, cu experienţă, bine pregătiţi şi cu şanse reale să câştige funcţiile pentru candidează. „Candidaţii noştri sunt, în primul rând, oameni frumoşi, şi sunt oamenii în care noi avem încredere”, a spus Vartic.

 

„Politica trebuie făcută pentru oameni şi nu pentru partide”

Cătălina Vartic, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, a subliniat că toţi candidaţii UNPR au înţeles că trebuie să facă politică în primul rând pentru oameni, şi nu pentru partidele politice.

„Politica trebuie făcută pentru oameni şi nu pentru partide. Iar când spun partide nu mă refer la simpli membri de partid, ci la cei care fac parte din conducerea formaţiunilor politice, la cei care, folosindu-se de statutul pe care îl au, împart funcţii şi bani după bunul lor plac”, a spus Vartic.

Preşedinta UNPR Suceava a subliniat faptul toţi candidaţii acestei formaţiuni politice sunt hotărâţi să lucreze pentru oameni şi şi-a exprimat convingerea că electoratul sucevean va înţelege pe deplin acest lucru.

„Eu sper din tot sufletul că oamenii vor înţelege acest lucru, de aceea ne vor vota pe 10 iunie. Şi fie vorba între noi. Pe cine să voteze? Să voteze USL? Păi USL stă şi se uită la televizor şi se cred deja învingători. Să-i voteze pe cei de la PD-L? Aceştia ne-au arătat ce pot sau mai bine spus ce nu pot să facă pentru oameni”, a declarat Vartic. Lidera UNPR Suceava a mai adăugat că, deşi actuala conducere PD-L a Consiliului Judeţean spune că a reuşit să atragă peste un miliard de euro, aceşti bani au ajuns în judeţul Suceava prin efortul primarilor şi al agenţilor economici.

„La Suceava, conducerea PD-L a Consiliului Judeţean tot spune că a adus un miliard de euro. Dar i-a adus cineva de acasă? Nu. Banii sunt de la bugetul de stat, buget la care contribuim cu toţii, cu taxele şi impozitele pe care le plătim. Iar dacă nu sunt de la buget, sunt de la Uniunea Europeană, unde contribuim cu toţii. Şi încă ceva. Banii nu sunt aduşi de către conducerea judeţeană a PD-L. Banii sunt aduşi prin proiectele pe care primăriile sau societăţile comerciale l-au depus”, a precizat preşedinta UNPR Suceava.

Cătălina Vartic a mai arătat că pentru UNPR Suceava sunt importante şi drumurile, reţelele de apă şi canalizare, sălile de sport sau staţiile de epurare, însă cei mai importanţi sunt oamenii.

„Vă mulţumesc pentru că mă susţineţi în campania electorală pentru preşedinţia CJ Suceava. Şi cred că fiecare dintre dumneavoastră aţi simţit că aici se gândeşte mai mult cu sufletul. Aici punem suflet şi în ceea ce spunem, şi vom pune suflet şi în ceea ce vom face după data de 10 iunie”, le-a transmis Cătălina Vartic celor prezenţi la lansarea primilor candidaţi ai UNPR.

 

Adrian Macovei: Un primar trebuie să vină în faţa sucevenilor cu proiecte concrete şi eficiente

La rândul său, candidatul UNPR pentru Primăria Suceava, Adrian Macovei, a declarat că, din punctul său de vedere, municipiul reşedinţă de judeţ merită un alt fel de primar, care să vină în faţa sucevenilor cu proiecte concrete şi eficiente pentru a încuraja mediul de afaceri şi „care să fie acea gură de oxigen de care noi toţi, locuitorii acestui oraş, avem atâta nevoie. Şi vorbesc aici de salariaţi, pensionari, elevi, studenţi, dar şi firme private, activitatea acestora din urmă susţinând economia oraşului şi asigurând un număr semnificativ de locuri de muncă”.

El a arătat că printre propunerile UNPR pentru Suceava se numără scutiri de taxe şi impozite pentru firmele care creează locuri de muncă, susţinerea activităţilor culturale şi sportive, dar şi înfiinţarea unei grădini botanice în parcul Şipote. Macovei i-a prezentat şi pe o parte dintre candidaţii acestui partid pentru Consiliul Local Suceava, respectiv Narcisa Airoaie, Elena Gemănariu, Ciprian Anton, Cristian Horvat, Viorel Cozmei, Adrian Păşnicuţu, Delia Muscaliuc şi Ciprian Gagiu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava şi-a prezentat oficial primii candidaţi la alegerile locale.
 Vizualizări articol: 1095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
UNPR Suceava şi-a prezentat oficial primii candidaţi la alegerile locale3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Quod Erat Demonstrandum trimis de
(23 apr 2012, 11:25:40
„Candidaţii noştri sunt, în primul rând, oameni frumoşi, şi sunt oamenii în care noi avem încredere”, a spus Vartic. ==))
1.1  RE: Quod Erat Demonstrandum trimis de
(23 apr 2012, 15:36:25
hai să dăm mână cu mână
( căci Titanicu' se scufundă )
să scoatem o dolofană zână
ce cu Udrea vrea să se confundă
să mestece-n vorbe fără noimă
într-o presă "echidistantă" oranj
care cunoaşte o singură "limbă" :
BANUL . D-AIA FACE AŞA MARE DERANJ

2.   UNPR – data expirarii: 30 iunie 2012 trimis de
(23 apr 2012, 11:48:32
UNPR este un partid “pe durata determinata”. Sigur, multi ii contesta chiar si statutul de partid, considerand ca gruparea domnului Oprea este un vehicul politic hibrid care se alimenteaza cu combustibil alternativ de la serviciile secrete. Dar, pentru ca isi spune partid, are parlamentari si este membru in coalitia de guvernare, il putem considera, pana la proba contrarie, partid.Chiar si asa, in ciuda unei ponderi parlamentare tot mai consistente, UNPR nu a reusit sa depaseasca pragul psihologic de 1%. Dar nu-l deranjeaza, pentru ca acest partid nu si-a propus niciun moment sa dea ochii cu electoratul, fiind stabilit inca de la infiintare ca, dupa ce isi va fi realizat obiectivele (alimentarea majoritatii parlamentare si racolarea de alesi locali), va fi absorbit de PDL.
3.   Intrebare pt madam. trimis de
(23 apr 2012, 13:37:18
Fondurile pentru campania electorala s-au adunat in urma controalelor de facute de garda financiara?
4.   Puscariasii trimis de
(23 apr 2012, 14:00:23
UNPR=Uniunea nationala a puscariasilor din romania......toti din partidul asta are probleme cu justitia ,niste ratati....din cauza lor romania o duce asa greu ....inca mai vreu alesi
5.   Ptr.vasy43 trimis de
(24 apr 2012, 07:59:15
ai omis pe cei din usl.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei