Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 apr 2012 - Anul XVII, nr. 93 (4998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Tablan face apel la o campanie curată, bazată pe programe electorale pe termen scurt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Candidatul PD-L la Primăria oraşului Siret la alegerile locale din 10 iunie, democrat-liberalul Vasile Tablan, face apel la o campanie curată bazată pe programe electorale pe termen scurt „aliniate la strategiile de dezvoltare ale oraşului care să îmbunătăţească activitatea administrativă, economică şi socială a urbei şi implicit viaţa siretenilor prin servicii prompte şi de calitate, prin funcţionari pregătiţi profesional şi aflaţi permanent în slujba cetăţenilor”.

Vasile Tablan, care a mai condus oraşul Siret din fotoliul de primar până în anul 2008, a lansat acest apel având semnale că apropiata campanie electorală va fi una murdară.

Tablan a declarat: „Mă aştept la o campanie murdară fiindcă actuala conducere a primăriei, organizaţia PNL, reprezentată de consilierul domnului primar şi unii funcţionari ai primăriei care scriu articole în <presa locală>, au început acest lucru încă din lunile octombrie-noiembrie 2011, prezentând realizările actualei conduceri şi nerealizările vechii conduceri, cu toate că vreo trei ani de zile la afişierul primăriei erau prezentate cele peste 27 proiecte derulate de Primăria oraşului Siret în perioada 2000-2009. Dar cred că Siretul în anul 2012 nu merită o campanie murdară, iar cetăţenii trebuie lăsaţi să-l aprecieze pe fiecare candidat prin prisma maturităţii electorale acumulate în decursul timpului. Apelul meu este pentru o campanie curată din care siretenii să poată înţelege ceva, pentru ca mai apoi să voteze în cunoştinţă de cauză”.

 

Ţinta PD-L Siret: funcţiile de primar şi viceprimar şi 40% din mandatele de consilier local

Vasile Tablan a menţionat că Organizaţia PD-L Siret şi-a propus ca ţintă electorală pentru alegerile locale din 10 iunie să câştige funcţia de primar, 40% dintre mandatele de consilier local şi să poarte negocieri postelectorale pentru fotoliul de viceprimar.

Tablan a declarat: „Echipa de consilieri este conturată şi cei care o compun sunt cetăţeni ai oraşului care reprezintă toate cartierele şi toate domeniile de activitate. Sunt cetăţeni cu o deosebită ţinută morală şi fiecare, prin domeniul de activitate pe care-l reprezintă, a făcut ceva pentru oraşul Siret, chiar dacă astăzi, după ziariştii din Siret, tot ce e făcut bine se datorează PNL-ului şi actualei conduceri a primăriei şi ce este rău este făcut de PD, PSD şi de vechea conducere. Circa 50% dintre actualii consilieri se regăsesc pe lista noii echipe a PD-L Siret pentru alegerile din iunie. PD-L-ul, la nivelul Consiliului Local, deţine trei mandate din 15 în momentul de faţă şi fiindcă numărul partidelor care se vor prezenta la alegerile locale din iunie a crescut, trebuie să recunoaştem şi să fim realişti pentru a face prognoze de viitor. În aceste condiţii şi fără a subestima, cum face PNL-ul prin prezentarea unor sondaje, valoarea locală a celorlalţi colegi care vor candida, ne propunem să obţinem cinci-şase mandate de consilieri locali”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tablan face apel la o campanie curată, bazată pe programe electorale pe termen scurt.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablan face apel la o campanie curată, bazată pe programe electorale pe termen scurt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vasile, tine-o asa, esti cel mai bun trimis de
(23 apr 2012, 12:48:45
Normal ca nu ii place imaginea din presa locala, din moment ce "realizarile" lui Tablan nu sunt tocmai placute siretenilor, dupa cum se va demonstra si la vot.
De asta are nevoie de sprijin de la presa judeteana, ca saracul jurnalist care consemneaza elucubratiile lui dom Vasile nu are de unde sa stie ce a facut asta prin Siret timp de 16 ani, cat a stat la conducerea primariei. Si pana la urma, scrie si el pentru o paine, ca acum este ea portocalie, si din toamna isi va schimba culoarea, asta vor judeca si sanctiona cititorii.
P.S. I-ar mai trebui niste meditatii la matematica domnului candidat, ca cifra de 50% pentru actualii consilieri PDL care se regasesc pe noile liste inseamna la Siret exact 1,5 consilieri. Adica un consilier si jumatate. Daca e valabila declaratia, vrem sa stim cine e intreg si cine e jumatatea... Trebuie precizat, va rog, sa nu se supere oamenii...
2.   Repejor trimis de
(23 apr 2012, 13:16:38
Repejor mai scrieți, tonomatelor! Da cu celelalte comentarii ce-ați avut de le-ați șters!
3.   Articol e asta sau ...roman- fluviu?! trimis de
(23 apr 2012, 13:19:55
că-l completați de la o zi la alta! S-au gândește Tablan greu...și vă i-a timp să-l citați!
4.   * trimis de
(23 apr 2012, 15:46:20
domnule ... ăăă ... ce eşti tu ?
sau cine eşti ? hai , nu te supăra !
fiindcă nu mă pot îndoi de nesinceritatea ta
ia-ţi boceluţa , domnule , şi te du !!!

faci valuri într-o apă tulburată de tine
că mă-ntreb : începem să terminăm vreodată ?
"ieşirea" din start ţi-e ridiculizată
de activitatea ta anterioară . SĂ TRĂIŢI BINE !
5.   Comentariu trimis de
(23 apr 2012, 21:30:31
Domnu Tablan, dumitale cat ai fost la conducere ai dus Siretul de rapa si acum mai ai curajul sa condidezi din nou ca primar .......sau a dat foamea in tine!!!!!e criza mare si la tine?????? ce ai facut dumitale cat ai fost la conducere ai asfaltat 2 strazi in ultima clipa sa te poata vota lumea chiar crezi ca Sireteni sunt chiar cazuti in cap sa te mai voteze ia si orienteazate spre altceva, constentizeaza ca nu mai ai nici o sansa.........si cat ai stat pe tronu conducerii niciodata nu erai disponibil cu poulatia Orasului tot timpul erai ocupat acuma crezi ca cineva te mai crede ca te intereseaza ,,campania curata,, ar fi cazul sa te retragi nimeni nu te mai vrea.......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei