Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2012 - Anul XVII, nr. 66 (4971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecţia filmului „Le dernier Vol”, la Casa Prieteniei

Marţi, 20 Martie 2012 (14:22:45)

Biroul Francez, în parteneriat cu Institutul Regional Francez din Iaşi,  continuă să organizeze serile de film francez, joi, 22 martie, la ora 16:00, la Casa Prieteniei, prin proiecţia filmului „Le dernier Vol” (Ultimul zbor). Regizat de Karim Dridi, filmul „Le dernier Vol” (Ultimul zbor) îi are în distribuţie pe Marion Cotillard şi pe Guillaume Canet, iar acţiunea se petrece în anul 1933. În 1933, plecată în căutarea omului iubit (Bill) dispărut în timpul unei tentative de zbor direct Londra-Capetown, aventuriera şi aviatoarea Marie Vallières de Beaumont e nevoită să aterizeze cu biplanul său lângă un post avansat francez din deşertul Sahara. Impresionat de tenacitatea tinerei femei, Antoine Chauvet, locotenent aflat în conflict cu ierarhia militară, decide să o ajute în eforturile ei disperate în Ténéré, ţinut pe cât de grandios, pe atât de ostil.

Ca în fiecare săptămână, Roxana Bondar şi Adriana Candrianu, voluntare la Biroul Francez - Casa Prieteniei, masterande DLM-USV(II), îi aşteaptă pe toţi iubitorii de film francez, la Casa Prieteniei (etaj I), pentru a viziona împreună acest film de aventuri bazat pe romanul Le dernier Vol de Lancaster, scris de Sylvain Estibal, romanul având la bază fapte întâmplate în viaţa reală, legate de dispariţia aviatorului englez Bill Lancaster. Intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiecţia filmului „Le dernier Vol”, la Casa Prieteniei.
 Vizualizări articol: 704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiecţia filmului „Le dernier Vol”, la Casa Prieteniei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei