Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2012 - Anul XVII, nr. 10 (4915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deranjamentele E.ON, sesizate non-stop la 0800 800 929

Duminică, 15 Ianuarie 2012 (14:26:40)

Deranjamentele în alimentarea cu energie elctrică pot fi sesizate, de la începutul acestui an, non – stop, la serviciul Telverde E.ON Moldova Distribuţie - număr unic de telefon 0800 800 929.
Consumatorii de energie electrică pot apela acest număr din principalele reţele de telefonie fixă sau mobilă, fără costuri pentru client.
Sorin-Sebastian Potânc, director general E.ON Moldova Distribuţie, a declarat: „Suntem în permanenţă preocupaţi de creşterea calităţii serviciilor oferite consumatorilor de energie electrică, iar îmbunătăţirea comunicării cu clienţii este una dintre direcţiile importante în care acţionăm. Suntem convinşi că prin lansarea Telverde vom fi mai aproape de consumatori şi de nevoile lor”.  
Prin intermediul Telverde, consumatorii pot semnala întreruperi ale alimentării cu energie electrică, situaţii cu potenţial de risc de accidente, cum ar fi: tablouri electrice, posturi de transformare şi firide neîncuiate ori cu sistemul de închidere deteriorat, stâlpi sau conductoare căzute la pământ. Numărul de telefon 0800 800 929 va funcţiona până la sfârşitul lunii aprilie a acestui an în paralel cu vechile numere de tipul - prefixul judeţului şi 929, după care acestea din urmă vor fi dezactivate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deranjamentele E.ON, sesizate non-stop la 0800 800 929.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deranjamentele E.ON, sesizate non-stop la 0800 800 9290.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Praf in ochi trimis de
(16 ian 2012, 11:29:18
Daca E-On doreste sa isi imbunatateasca imaginea publica ar trebui sa inceapa cu gasirea unei solutii pentru umilinta si inghesuiala de la centrele de relatii cu clientii. Pana acum s-au dovedit exponentul tipic al capitalismului salbatic - profit, profit si iar profit. Investitii nesemnificative, implicare in viata comunitatilor - zero, bataie de joc la centrele de relatii cu clientii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei