Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2011 - Anul XVI, nr. 232 (4830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Daciana Sîrbu a venit la Suceava pentru a susţine acţiunea „Vă facem analizele”

Duminică, 2 Octombrie 2011 (16:59:16)

Câteva sute de suceveni şi-au testat sâmbăta trecută glicemia şi tensiunea arterială în cadrul unei acţiuni iniţiate de asociaţia „Şcoala pentru sănătate”, condusă de europarlamentarul PSDDaciana Sîrbu. Aceasta, împreună cu un alt europarlamentar PSD, Cătălin Ivan, şi cu preşedintele TSD, Nicu Bănicioiu, au fost prezenţi sâmbătă alături de membrii PSDSuceava şi de medicii care au făcut analizele sucevenilor din cartierele Iţcani şi Burdujeni Sat. Daciana Sîrbu a explicat că pe lângă analize, sucevenii care au venit la acţiunea PSDau primit şi materiale de informare cu privire la importanţa acestor analize. Ea a precizat că proiectul „Vă facem analizele” este realizat împreună cu organizaţia TSDşi cu grupul socialist din Parlamentul European.

„Anul trecut am început un program pentru informarea părinţilor despre cum să-şi hrănească sănătos copiii. Acum continuăm cu această acţiune de testare a glicemiei şi tensiunii şi aţi văzut că le-am explicat oamenilor ce ar trebui să facă dacă au glicemia şi tensiunea mare şi cum pot să prevină apariţia bolilor. Încercăm să acoperim cât mai multe zone şi din judeţul Suceava, şi din ţară, pentru că, din păcate, jumătate dintre cei testaţi săptămânile trecute au glicemia foarte mare”, a spus europarlamentarul PSD.

Tot sâmbătă, Daciana Sîrbu a participat la o întâlnire cu femeile din PNL şi PSDSuceava, acolo unde a subliniat că într-un stat normal oamenii ar trebui să meargă la medic şi să fie sprijiniţi pentru o beneficia de medicamentele necesare pentru tratarea bolilor.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daciana Sîrbu a venit la Suceava pentru a susţine acţiunea „Vă facem analizele”.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Daciana Sîrbu a venit la Suceava pentru a susţine acţiunea „Vă facem analizele”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei