Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 iun 2011 - Anul XVI, nr. 134 (4732)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zmău cere sancţionarea constructorilor care nu au refăcut străzile din Suceava

Joi, 9 Iunie 2011 (16:38:35)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, i-a solicitat primarului Ion Lungu să-i sancţioneze pe constructorii care au efectuat lucrări pe străzile din municipiu şi nu au readus carosabilul la starea iniţială.

Zmău a spus că măsurile care ar trebui luate faţă de starea străzilor pe care s-au efectuat lucrări de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare ar trebui să vizeze atât penalizarea constructorilor, cât şi demisii în rândul angajaţilor din primărie care au semnat actele de recepţie a lucrărilor fără să meargă să vadă situaţia de pe şantier.

„Într-o conferinţă de presă trecută prezentam starea jalnică în care se afla strada Alexandru cel Bun şi modul în care cei care au efectuat lucrări în zonă au sfidat toţi sucevenii, lăsând tranşeele neastupate cu lunile. Bineînţeles, imediat după ce am luat atitudine noi, cei din opoziţie, alaiul de la primărie, Ion Lungu şi şefii firmelor ce au efectuat lucrări acolo au inspectat zona şi ne-au asigurat că totul va reveni curând la normal”, a declarat Marius Zmău.

Liderul PNL Suceava a mai adăugat că firmele care au efectuat lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare sfidează primăria, în condiţiile în care o amendă de câteva mii de lei nu reprezintă nimic faţă de contractul de câteva milioane de euro pe care l-au câştigat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zmău cere sancţionarea constructorilor care nu au refăcut străzile din Suceava.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmău cere sancţionarea constructorilor care nu au refăcut străzile din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei