Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

74 de posturi titularizabile, pentru sute de cadre didactice fără catedre

Marţi, 7 Iunie 2011 (14:24:23)

Cadrele didactice din judeţul Suceava care doresc să susţină în acest an examenul de titularizare au la dispoziţie doar 74 de posturi vacante, cu o viabilitate de mai mult de patru ani.

Şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete, a declarat că „posturile vacante au fost aprobate ieri (n.r - luni), în şedinţa Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar. Avem foarte puţine posturi titularizabile, în comparaţie cu anii anteriori, şi, din experienţa trecută, ne aşteptăm la aproape 1.000 de candidaţi”. Inspectorul general Carcalete a mai subliniat faptul că „anul acesta este ultimul în care titularizarea se mai obţine prin concurs naţional. Începând cu anul viitor, ocuparea posturilor se va realiza la nivelul fiecărei şcoli”.

Profesorii de matematică sunt cei mai norocoşi în acest an, pentru că ei au parte de cele mai multe posturi vacante, şi anume 19. În ordine descrescătoare a numărului de posturi vacante urmează cele pentru educatoare şi educaţie fizică, şapte catedre titularizabile, învăţătoare, fizică, chimie şi biologie, câte patru posturi, limba engleză, trei posturi, franceză, psihopedagogie specială, religie ortodoxă şi istorie, câte două posturi. Biologie-geografie, dans sportiv, educaţie fizică de specialitate, industrie alimentară, informatică, engleză-geografie, engleză-franceză, franceză-istorie, limba ucraineană, muzică instrumentală, profesor logoped, protecţia mediului şi veterinar sunt disciplinele cu câte o singură catedră titularizabilă.

Înscrierea pentru examenul naţional de titularizare se face în perioada 14-24 iunie, iar evaluarea candidaţilor se va face pe 13 iulie. Posturile vor fi repartizate în cadrul unor şedinţe publice, în perioada 22-25 iulie.

Examenul se va da în două centre, la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” şi la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 11 „Miron Costin”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 74 de posturi titularizabile, pentru sute de cadre didactice fără catedre.
 Vizualizări articol: 901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
74 de posturi titularizabile, pentru sute de cadre didactice fără catedre5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Z******a reloaded trimis de
( 7 iun 2011, 20:49:34
Aștept introducerea articolului în ediția curentă ca să spui io unde mai este un post complet, nescos la titularizare!
waiting

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei