Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

13 străzi din Fălticeni au fost modernizate din fonduri europene

Marţi, 7 Iunie 2011 (15:32:44)

13 străzi din municipiul Fălticeni au fost reabilitate şi modernizate din fonduri europene. Primarul din Fălticeni, Vasile Tofan, a declarat că la sfârşitul lunii mai a.c. a fost finalizat proiectul „Reabilitare şi modernizare reţea de străzi urbane în municipiul Fălticeni”, finanţat prin Programul Operaţional Regional, axa 2, Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale. Tofan a precizat că valoarea finală a proiectului a fost de 13,64 de milioane de lei, din care 10,1 milioane de lei au fost fonduri nerambursabile.

Vasile Tofan a spus că lucrările au fost realizate de societatea Consiliului Judeţean Suceava, SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, declarându-se mulţumit de modul în care au fost realizate lucrările. „Ne-am fi dorit ca acest proiect să fie de o valoare mai mare. Cele 13 străzi au o lungime totală de 15,244 de kilometri. Însă, luând în considerare faptul că două dintre străzi sunt pe patru benzi, ajungem la o lungime aproximativă de 20 de kilometri de străzi. Şi trebuie precizat că sunt străzi care sunt reabilitate deja de două ierni şi calitatea asfaltului arată că lucrările au fost făcute bine. Ţinând cont de situaţia în care se află acum SC Drumuri şi Poduri, în insolvenţă şi reorganizare judiciară, vreau să spun că această firmă a făcut toate eforturile pentru a scoate la capăt un asemenea proiect. Şi vreau să apreciez în mod deosebit această chestiune”, a spus Tofan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 străzi din Fălticeni au fost modernizate din fonduri europene.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 străzi din Fălticeni au fost modernizate din fonduri europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei