Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2011 - Anul XVI, nr. 109 (4707)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Începe „bătaia” pentru cele 150 de locuri de la Şcoala de Jandarmi Fălticeni

Miercuri, 11 Mai 2011 (16:42:34)

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni va recruta şi în acest an 150 de tineri dornici de o carieră în Jandarmerie, preconizându-se, din nou, o concurenţă acerbă pentru aceste posturi. Şcoala Militară a primit aprobare pentru aceeaşi cifră de şcolarizare ca anul trecut, concursurile de admitere urmând să aibă loc în perioada 20 august – 2 septembrie a.c..
În ceea ce priveşte înscrierea candidaţilor, aceştia se vor adresa Inspectoratelor de Jandarmi din Judeţul în care domiciliază, data de la care se vor primi dosarele urmând a fi comunicată în cel mai scurt timp. 
„Foarte multe persoane s-au interesat dacă vor mai fi locuri disponibile şi în acest an, iar acum suntem în măsură să anunţăm oficial această cifră de şcolarizare de 150 de locuri, pentru băieţi şi fete”, a declarat locotenentul Irina Ipate, purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, precizând că toţi cei interesaţi de detalii legate de criterii de selecţie, întocmirea dosarelor, modul de desfăşurare al concursului etc., pot accesa http://www.jandarmeriafalticeni.ro/inscriere.php.  
Unitatea, cea mai nouă prezenţă din paleta de instituţii ce asigură pregătirea de specialitate a celor care doresc o carieră în Jandarmerie, a atras numeroşi candidaţi în ultimii doi ani. Au fost circa 700 de candidaţi înscrişi în 2009 şi peste 1.300 în 2010, 10% fiind persoane de sex feminin. 
Media de vârstă a candidaţilor a fost de 21 de ani, cei mai mulţi fiind din judeţul Suceava, precum şi din Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Vaslui, Iaşi.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe „bătaia” pentru cele 150 de locuri de la Şcoala de Jandarmi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Începe „bătaia” pentru cele 150 de locuri de la Şcoala de Jandarmi Fălticeni1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei