Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2011 - Anul XVI, nr. 70 (4668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ministerul de Finanţe a alocat banii pentru plata profesorilor suceveni

Vineri, 25 Martie 2011 (15:07:02)

Ministerul Finanţelor Publice a alocat vineri banii necesari pentru plata salariilor profesorilor suceveni. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi prefectul judeţului, Sorin Popescu.

Flutur a spus că ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, a semnat ordinul prin care a fost alocată suma de 4,55 milioane de lei (45,5 de miliarde de lei vechi) pentru plata salariilor restante din luna februarie. Flutur a declarat că plata salariilor se va face cu prioritate către profesorii care nu au luat nici un leu pentru luna februarie.

„Deşi nu am atribuţii directe în această problemă, m-am implicat direct pentru a încerca să găsim soluţiile în vederea alocării acestor bani. Mai trebuie spus că în momentul de faţă se caută soluţii pentru viitor, astfel încât să nu mai ajungem în această situaţie”, a spus Flutur.

El a adăugat că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a avizat pentru Trezorerie suma necesară pentru plata diferenţelor salariale restante. „Apelul meu către dascăli este să anunţe copiii, părinţii şi să înceapă şcoala, pentru că este spre binele tuturor. S-a găsit o soluţie de moment din partea Guvernului. Şi cred că nu trebuie rezolvată doar punctual această problemă. Îmi exprim speranţa că va apărea un act normativ cu o grilă unică de salarizare pentru toţi profesorii din România, pentru a nu fi trataţi separat cei de la Suceava sau de la Botoşani. Asta deoarece s-ar putea să apară astfel de cazuri şi în alte zone din ţară”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul de Finanţe a alocat banii pentru plata profesorilor suceveni.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ministerul de Finanţe a alocat banii pentru plata profesorilor suceveni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit! trimis de
(25 mar 2011, 15:12:42
Sa speram ca de data aceasta este adevarat. Mai apare insa o prblema.In adresa trimisa de dl prefect Ministerului Educatiei se spune ca necesarul era de 56 miliarde de lei vechi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei