Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 dec 2010 - Anul XV, nr. 294 (4585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intenţie

Flutur vrea să invite ambasadorii ţărilor UE să vadă cum au cheltuit sucevenii banii europeni

Marţi, 14 Decembrie 2010 (14:42:25)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, intenţionează să invite ambasadorii ţărilor Uniunii Europene să viziteze judeţul Suceava pentru a le arăta cum au fost cheltuite fondurile europene alocate atât prin programele de preaderare, cât şi prin cele de postaderare. Flutur a spus că vrea să scoată în evidenţă în faţa ambasadorilor „poveştile de succes” puse în practică cu bani europeni în domenii precum infrastructură, sănătate, cultură sau învăţământ, astfel încât diplomaţii străini să ducă în ţările lor mesaje corecte cu privire la modul cum au fost cheltuite fondurile externe. „Intenţionez să fac acest lucru pentru că şi ambasadorii aceştia au interesul să explice contributorilor la bugetul Uniunii Europene cum s-au alocat resursele, dacă se vede ceva, dacă se simte modernizarea în diverse domenii, în dezvoltarea rurală, în industria alimentară, cultură, sănătate. Cred că este o obligaţie a noastră faţă de ţările Uniunii Europene pentru a discuta modul cum s-au alocat resursele”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean. Flutur a mai spus că intenţia sa este şi aceea de a prezenta ambasadorilor ţărilor UE potenţialul economic şi turistic al judeţului în vederea atragerii de investitori. „Dorim noi relaţii de afaceri, noi relaţii economice cu ţările UE. Nu poţi să ieşi din anonimat cu o zonă decât dacă eşti cunoscut. Cred că ambasadorii vor aduce cu ei reprezentanţi ai camerelor de comerţ şi industrie, oameni de afaceri care să vadă la faţa locului unde pot investi”, a adăugat şeful administraţiei judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur vrea să invite ambasadorii ţărilor UE să vadă cum au cheltuit sucevenii banii europeni.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur vrea să invite ambasadorii ţărilor UE să vadă cum au cheltuit sucevenii banii europeni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Foarte tare trimis de
(14 dec 2010, 19:27:01
Citez "Nu poti sa iesi din anonimat cu o zona decat daca esti cunoscut.". Asta tradus este echivalent cu "Vopseaua este alba daca este alba". Foarte tare !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei