Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iul 2010 - Anul XV, nr. 170 (4461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sucevenii rămân fără apă caldă timp de o lună

Joi, 22 Iulie 2010 (17:17:34)

De la finele săptămânii viitoare, sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor rămâne timp de o lună fără apă caldă, în această perioadă urmând să fie făcute lucrările anuale de reparaţii la centrala de termoficare, lucrări de modernizare la magistrala I de termoficare, dar şi lucrări de refacere a distrugerilor provocate de inundaţii la podul tehnic de peste râul Suceava.

Conducerea societăţii de termoficare a Sucevei a anunţat că oprirea apei calde are loc în perioada 1 august – 31 august, lucrările care impun sistarea furnizării acestui serviciu pe o perioadă dublă faţă de alţi ani, când dura câte două săptămâni, fiind “strict necesare asigurării condiţiilor tehnice de livrare a energiei termice în sezonul rece următor”.

Una din principalele lucrări de modernizare va fi cea de înlocuire a unei porţiuni a magistralei I de termoficare, în zona cuprinsă între Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi Cinematograful Modern, în locul conductelor vechi, uzate, care pot ceda oricând, urmând să fie montată conductă nouă, mai rezistentă şi izolată termic.

De asemeni, doar în perioada în care este oprită apa caldă în tot oraşul poate fi montată din nou conducta de tur al apei calde, care traversa râul Suceava pe podul tehnic rupt de inundaţii, în prezent conducta fiind atârnată la doar câţiva metri de apă, expusă la noi viituri sau chiar în pericol de a se distruge din cauza greutăţii sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii rămân fără apă caldă timp de o lună.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Sucevenii rămân fără apă caldă timp de o lună1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei